Nyt

 

Hillary Clinton og hendes kampagnestab har udfoldet store bestræbelser på at overbevise vælgerne om, at Trump er korrupt og har involveret Putin og Rusland i sin valgkamp. Men er der en af de to præsidentkandidater, der er korrupt og har usunde bånd til Rusland – så er det er faktisk Clinton selv. Det siger Julian Assange i en video på LiveLeak :

Ifølge Assange er der ingen væsentlige forbindelser mellem Trump og Rusland: De hotelinvesteringer han har forsøgt sig med, både før og efter Putin kom til magten, er slået fejl, så der er ingen økonomiske bånd af betydning mellem Trump og Rusland.

Til gengæld, siger Assange, er der en længere dokumentationsrække, der beviser, at mens Hillary Clinton var udenrigsminister, skulle de virksomheder og regeringer, der ønskede en bestemt beslutning truffet af Clinton yde et væsentligt bidrag til The Clinton Foundation – eller alternativt indgå forskellige forretningsaftaler med personer tæt på Clinton.

ANNONSE

I den forbindelse, siger Assange, er der en ting, der påkalder sig særlig opmærksomhed, nemlig Clintons godkendelse af salget af 20% af rettighederne til den amerikanske uran-produktion til en russisk virksomhed.

Samme russiske virksomhed donerede nemlig samtidig et meget stort beløb til The Clinton Foundation af samme virksomhed, ligesom en andet associeret virksomhed, der havde et højtstående medlem af Clintons stab i bestyrelsen, modtog 35 mio. dollars fra Rusland.

Det er tankevækkende, at ingen mainstreammedier har interesseret sig for dette.

 

 

 

 

 

 

 

 

ANNONSE