Kopierede/fra hoften

EU-Kommissionsformand Jean-Claude Juncker har ikke i sinde at give sig. Mens de europæiske lande etablerer grænsebomme og prøver at aflæse tegn på, om migrantstrømmen fra den tredje verden vil aftage, trækker Juncker den modsatte vej og siger ligeud, hvad han og hans globalistiske meningsfæller tænker: Landegrænser er verdens dårligste opfindelse.

Juncker vil åbne alle grænser i Europa på trods af det kaos, som hundredetusinder migranter og de medfølgende jihadister allerede har skabt. Man må spørge sig selv, om Juncker overhovedet har forstået situationens alvor, eller om han slet og ret bare er ligeglad.  Måske begge dele?

Hans insisterende krav om at grænserne skal holdes åbne, vil dog bare forstærke og polarisere debatten yderligere. Han mener, at åbne grænser vil modvirke den stigende nationalisme vi ser i Europa i disse år. Men hvad kom først? Det gjorde de åbne grænser, som skabte afmagt blandt befolkningerne i Europa, de så resultatet af den manglende kontrol.

ANNONSE

Juncker har advaret mod krig på det europæiske kontinent på grund af den stigende nationalisme. Han tror stadig, at han kan demontere folks kærlighede til deres fædreland (et ord man ikke bruger så ofte mere) ved enten at køre dem over eller ved at udskifte deres befolkning.

Politikerne stirrer sig blinde på symptomene uden at kunne se årsag og virkning. Det er på tide, at denne type politikere viger pladsen for andre, der har den fornødne realisme.

3122638400000578-0-image-a-19_1471867479942

Bivirkningen av åpne grenser slik folk flest ser det.

Juncker burde heller bruke tiden på å finne løsninger som kan stanse båttrafikken fra Afrika og Asia. De fleste har et gjerde rundt haven sin – det er folks naturlig instinkt å verne om det som de betrakter som “sitt”. Landegrenser er det samme – bare i større skala. Både mennesker og dyr er territoriale av natur. Folk har behov for å føle seg hjemme.

Stockholmsfestivalen anno 2016 – resultatet av Europas åpne grenser:

Hvor er svenskene?

Daily Mail

ANNONSE

Mest læst

Dumhedens triumf