Kopierede/fra hoften

Voldtekter, tafsing og andre seksuelle overgrep på svenske festivaler er snart en saga blott. Overraskende nok så var det ingen som brydde seg om #tafsainte-armbåndene som politiet har brukt noen millioner på (de burde kanskje ha vært selvlysende med alarm og automatisk pepperspray?).

Men nå – nå endelig  har man løsningen: Bare man adskiller kvinner og menn så er problemet løst! Kvinnene kan få en egen sone foran scenen slik at klåfingrede gutter og menn ikke kan nå dem. For en strålende idé! Holde kvinnene på trygg avstand fra menn. Hvorfor er det ingen som har tenkt på det før?

Nei, vent, man har jo det – i alle de islamske landene. Taliban ville klappet begeistret i hendene hadde de kjent til festivalorganisatørenes planer. Islamiseringen skjer av seg selv! Pøs på med flere ensamkommande!

ANNONSE

dan.eliasson2

Hvis rikspolitisjef Dan Eliasson er Sveriges politimester Bastian, så er vi tante Sofie: “Det er ikke det vi har en pol’timester til!”

Åkesson

Jimmy Åkesson vet hvilke armbånd som løser problemet. Tenk om politiet hadde samme innsikt!

Med menneskene kommer kulturen og dernest også de muslimske “løsningene”på problemet. Akkurat som egne boblebad for kvinner – i Sverige. De som velger fellesboblebad istedet for de trygge og segregerte kvinneboblebad kan takke seg selv. De har jo egentlig “bedt om det”.

Europeiske kvinner må kle seg etter forholdene (ingen shorts eller skjørt), ikke bli fulle, ikke gå ut alene og altså generelt helst ikke befinne seg i nærheten av menn. Men nå er jeg urettferdig, for det er jo ikke alle menn det er snakk om, selv om enkelte fremdeles maser om at nordiske menn voldtar og klår også. Dette vi ser nå er nytt. Uansett hvor mye multikulti-folket vrir og vrenger på det. Og det er ikke nordiske menn som er problemet. Ikke engang europeiske menn. Det er migranter. Fra muslimske land.

Istedet for å dytte ansvaret over på jenter og kvinner som lever normale liv i våre europeiske land, bør man heller se hva som kan gjøres for å stanse de som tror at det bare er å forsyne seg så snart de ser en bar legg.

Islamisering i form av “logiske og trygge” løsninger som kjønnssegrering er ikke hva vi vil ha her i Norden. Vi vil ha problemet fjernet fra det offentlige rom – ikke jentene.

Vi kan tenke oss hvilket ramaskrik det ville blitt om noen vurderte å lage en egen innhegning for innvandrergutter på festivaler. Men jentene – se det er en annen sak. For da er det jo “frivillig” – eller hur? Frivillig tvang. Eller kan kan jo slutte å gå på festivaler også slik mange har sluttet å bruke offentlige bad.

Litt etter litt blir det mindre og mindre trygt å være jente. Man justerer seg så gradvis at man nesten ikke merker det engang. Men globalistene jubler – for nå er vi endelig blitt så internasjonale! Ja, hurra…

 

2509024_4383a58c

Den nye festival-løsningen – for svenske jenter har jo ingen guttekompiser – det er helt avleggs med den nye kulturen. Pippi og Annika – uten Tommy, takk.

Jeg ser problematikken med å mistenkeliggjøre alle innvandrergutter som potensielle voldtektsforbrytere. Men nå som mediene endelig har begynt å rapportere om problemene så er det på tide for multikulti-gjengen å erkjenne at de har fått et problem. Og at dette problemet er en direkte konsekvens av deres egen ideologi og varme ønsker om et samfunn hvor alle “er like”.

Det er rett og slett på høy tid å stikke fingeren i jorda og komme opp med noe bedre enn dialog, armbånd og anti-tafsekursing.

Jeg har ikke selv noen gode løsninger som tar hensyn til alle parter slik at ingen skal føle seg stimatiserte eller diskriminerte annet enn at disse guttene bør bo i land hvor kvinnene allerede lever under talibanske forhold slik at vi kan leve våre liv i frihet slik vi ønsker det her i nord.

 

Aftonbladet

Ps: I en uhøytidelig undersøkelse sier 73% av Aftonsbladets lesere at egne kvinnesoner er en dårlig løsning.

ANNONSE