Tavle

Asyltsunamien til Europa og Norge skyldes ikke krigen i Syria, nød eller fattigdom. Den skyldes at mennesker fra hele verden er invitert til gratis penger i Europa av naive politikere som Merkel, Reinfeldt, Gahr-Støre. Og når man inviterer all verdens fattigfolk til gratis penger – ja da sprer ryktet seg fort, og ALLE kommer! Også fiender av Europa, for alle vil ha gratis penger. 

Hvor dum er det mulig å bli? 

Status november 2015: Europa er fullstendig uten grensekontroll

Myndighetene har ikke lenger noen kontroll med hvem som ankommer hverken Europa eller Norge. Og «flyktningene» er ikke familier, kvinner og barn slik media konsekvent lyver om. De aller fleste er unge, sterke, muslimske menn – fordi de er de sterkeste, minst forsiktige og har minst å tape på turen. Og de ankommer fra krigsområder og dysfunksjonelle stater hvor skepsis og hat mot europeiske verdier er en del av kulturen, og hvor ekstremisme, kvinnehat, jødehat, kriminalitet, klanlojalitet og voldsbruk er utstrakt. Og når de er vel fremme og plassert på hotell, ringer hjem med smarttelefonene sine, og ber flere skynde seg hit før Europa går til mottiltak. Millioner er i ferd med å pakke det lille de trenger. De er jo hjertelig velkommen, og får alt nytt når de kommer frem. Tror de. Men det er en løgn. En veldig farlig løgn.

Ytterst få av disse mennene har ID-papirer 

De mangler pass, men de har mer enn nok ressurser, vilje og penger til å komme seg hit. Myndighetene aner heller ikke hvor alle blir av eller hva de gjør. Og alle disse mennene er ikke «flerkulturelle». De har ikke Europas verdier, vårt beste, multikultur sosialisme og kumbaya som agenda: De har sitt eget beste, sine egne og islam som agenda. Og det kan strengt tatt ingen klandre dem.

ANNONSE

Problemet er at de er ikke på Europas-, «flerkulturens-» eller vår side. Så hvorfor ønskes horder av slike menn så hjertelig velkommen? Hvis Europa trenger flere barn, hvorfor slipper man ikke bare til kvinnelige kvoteflyktninger, i stedet for horder av enslige menn? Svaret er enkelt: Fordi det er mannlige asylsøkerne selv som bestemmer hvem som skal få komme til Europa.

Myndighetene har ingenting å si.

Innvandrings-ekstremistene synes sammenbruddet er bra! 

For tenkende mennesker er situasjonen en åpenbar katastrofe, og en stor trussel på flere måter: Det innebærer at man ikke lenger har kontroll på sikkerheten til borgere og kvinner. Man har ikke lenger kontroll på fremtiden, budsjettet, økonomien, arbeidsmarkedet eller boligmarkedet. Noe som igjen innebærer at myndighetene ikke lenger kontrollerer sine egne land, og kan ikke ivareta egne borgeres interesser og sikkerhet. Noe lignende har ikke skjedd i Norge siden 9. april 1940. Nå ønskes hordene av menn velkommen av politikere, venstresiden og frivillige, som ikke forstår hvilke krefter de stimulerer.

Europa er uten styring pga innvandrings-ekstremister 

Det er store grupper i Norge og Europa som mener dette sammenbruddet er bra. De applauderer sammenbruddet av grensene, og de mener galskapen bør eskaleres ytterligere, så enda flere muslimske menn skal få fri tilgang til Europa. Og europeiske  innvandrings-ekstremister vil aldri innrømme at de tok feil, selv når bilene står i brann, blodet flyter, kvinner voldtas og det er opprør med alle mot alle. Innvandringsekstremister ser aldri sin egen ensidige fanatisme, og de vil alltid bruke opp alle andres penger og ressurser på å fremme sin farlige agenda, som ikke har noe endelig mål. Det blir aldri nok innvandrere for de på autopilot. Derfor er det meningsløst å diskutere med dem.

Den største politiske krisen og skandalen i Europas historie

Verst av alt: Situasjonen er styrt, villet, planlagt og ønsket. Angela Merkel, svenske politikere, og det norske Arbeiderpartiet har gått i bresjen for dette sinnsvake samfunnsprosjektet. Det vi ser nå er nemlig en naturlig og uunngåelig eskalering av 40 år med det flerkulturelle samfunnseksperimentet. «Flerkultur» har aldri virket noe sted, og viste store, alarmerende problemer før denne asylinvasjonen av menn eksploderte. Det finnes heller ingen planer eller metoder for å rette opp fadesen, eller omgjøre den for å få tilbake kontrollen. Europa er forsvarsløs. Bare hule festtaler og late-som-modus står igjen nå, og forsikringer om at det går bra. Men å miste kontroll går aldri bra. Aldri.

Krigen i Syria er ikke årsaken bak folkevandringen

Om det var fred og harmoni i Syria, (vel – det er aldri fred og harmoni i muslimske land) så ville fortsatt Europa blitt overrent av fattigfolk fra over 20 nasjoner. Det bare øker og øker, og det vil fortsette. For det er ikke fattigdom eller krig som driver dem. Det er altfor lettvint å si. De er drevet av misunnelse og ønsket om et bedre liv. Asylsøkerne vil ha det som vi har: Bolig, penger, trygghet, jobb og velferdsordninger. Og det kan ingen klandre dem. Men de vil ikke skape det selv i eget land. Og de vil ikke bidra til å skape det. De vil ha det gratis i bytte for ingenting. For det er de blitt lovet. Men det er en løgn – og snart oppdager de det.

Løgnen om velferd

Enhver 5.klassing med en 20-kroners kalkulator kan regne ut hvorfor dette er løgn: Løftet om «et bedre liv i Europa» med gratis bolig, gratis møbler, gratis blondiner og gratis opphold (som altfor mange har fått før dem), er en løgn. Tidens verste og største bedrag. For snart har det kommet så mange at velferden bryter sammen, boligmarkedet er oppbrukt, ressursene fordelt, velkomsten oppbrukt, blondinene er vettskremt, og det er ikke mer kake igjen. Og de stakkars innbyggerne i Europa (som allerede var fattige etter ti år med finanskrise) er ikke villig til å betale mer. Det er slutt på velviljen og medfølelsen. Men unge, sterke menn  fra dysfunksjonelle stater har ingenting å reise tilbake til. Mange vil gjenge seg opp, og klore seg fast med alle midler. De vil ha igjen investeringen sin. De vil forlange det de er lovet – gjerne med vold. For dette er krenkende og går på æren løs. Det gjør det alltid.

Godhetens ondskap ødelegger for innvandrere…

«Grunnløse asylsøkere skal returneres» er omkvedet nå. Som om det stopper flommen av menn som vil ha en bit av Europas velferd og kvinner. Nå er de her, og de ringer hjem og inviterer flere og flere på gratis penger og bolig i bytte for ingenting. De bærer plakater av Merkel i Baghdad som folk kysser. Hun er nemlig ikke politiker for Tyskland eller Europa. Hun er politiker for alle andre nasjoner enn den som har valgt henne, og det finnes anklager og kriselover mot statsledere som oppfører seg sånn.

Når asylsøkerne og lykkejegerne oppdager at de er lurt, vil de true samtlige europeiske land. Horder av avviste, skuffede, rasende og ribbede muslimske menn som føler seg jugd for, svindlet og «krenket» vil flyte fritt i Europa på jakt etter penger og ære. De vil føle avmakt, og avmakt er demokratiets farligste fiende:

De vil gjøre alt for å overleve, i et Europa hvor alle velferdsordninger har brutt sammen, og alle systemer er presset til bristepunktet. De vil piske opp sine brødre i troen og lage opprør og forlange respekt. Og vi vet hva horder av sinte muslimske som forlanger respekt er i stand til. De har ikke Europas beste og «flerkultur» som mål.

…og godhetens ondskap ødelegger for innbyggere:

Mot denne horden står landets egne innbyggere som er overkjørt, ignorert og fratatt medbestemmelse av sine egne myndigheter og eliten i landet. Men som likevel kommanderes til å betale for galskapen. De føler avmakt, og igjen: Avmakt er demokratiets farligste fiende: Disse borgerne vil bare få utløp gjennom aksjonisme, ekstremisme, borgervern og voldsbruk. For når myndighetene ikke beskytter interessene til sitt eget folk – da vil folket beskytte seg selv og sine. Det er uunngåelig.

Man kan gjerne kalle det høyreekstremisme. Men det er uansett innvandringsekstremismen som har skapt denne motreaksjonen. Og den motreaksjonen er en kime til opprør, revolusjon og borgerkrig, for det er grenser for hva vennlige europeere vil finne seg i i sitt eget land. Det har allerede begynt med asylbranner, og det vil bli verre – for som vi ser: Myndighetene har mistet kontrollen på alt.

Ingen ønsker dette. Ingen vil det skal bli sånn. Men dårlig politikk gir alltid dårlige resultater, derfor kan dette bli det lenge spådde sluttresultatet av «flerkultur», og det har vi advart om i 30 år. Faren er overhengende.

Hva må til for å stoppe Eruopas dødsspiral? 

Situasjonen har eskalert så langt ut av kontroll at det nå er nesten uopprettelig. Hvordan skal myndigheter som frivillig ha gitt fra seg kontrollen, ta den tilbake? De er altfor langt bakpå. Blindet, pinlig berørt og punchdrunk av monsteret de selv har skapt, og heretter blir de mer opptatt av å redde sitte eget ettermæle, enn å redde sitt eget land.

Jo mer ekstrem man lar en situasjon få bli, desto mer ekstreme må tiltakene være. Og nok et angrep i Paris viser selv blinde naivister hva som er foran dem. Det hjelper visst ikke med fakkeltog og kumbaya likevel.

Verden har 2 milliarder fattige mennesker

ALLE ønsker seg gratis penger! Over 100 millioner muslimer sier de ønsker å reise til Europeisk velferd. Antallet som vil ha gratis bolig, møbler og penger er tilnærmet uendelig. Antallet som er villige til å gjøre hva som helst for å oppnå det er astronomisk. Og antallet muslimer som allerede har kommet til Europa, og reklamerer for velferden her er over 60 millioner. Og de er ikke «flerkulturelle»: De er islamsk-kulturelle i generasjon etter generasjon, og stolte av det, for det har de blitt fortalt er ønsket og riktig av det «progressive» Europa. Alle kulturer er nemlig like bra, og forskjeller skaper fellesskap – det er det sinnsvake fundamentet for samfunnseksperimentet «flerkultur».

Hva er viktigst av rettigheter eller verdier? 

Det spørsmålet må voksne folk i Norge og Europa stille seg nå. Og de må ignorere alle 5.klassingene som «vil hjelpe» og ikke har noen andre tanker. Så langt handler alle tiltak fra myndighetene (som frivillig ga fra seg kontrollen) om avvise de som er «grunnløse» – som om alle vil reise hjem igjen? Eller som om det stopper flommen av «begrunnede»?

Politikere snakker om å tilpasse, håndtere, finne kriseløsninger, og komme i forkant så man kan håndtere enda flere muslimske menn på vei mot Europa. Men bare noen få snakker om å STOPPE strømmen. Og det er det som må til. Asyltsunamien må STOPPES – ellers så bare fortsetter den å skylle inn over oss.

Hvilke tiltak kan stoppe strømmen?

I 40 år har asylstrømmen til Europa eskalert slik vi motstanderne av «flerkultur» har advart om. Og siden antallet som vil ha velferd er uendelig, er det et enten/eller for Europa: Enten ende opp som et utarmet kontinent fullt av fattigdom, rasemotsetninger og religiøs krig, som rike mennesker til slutt flykter fra. Eller beskytte seg selv, beskytte sine  egne og beskytte sin arv. Og det valget blir ikke så lett, for tiltakene som skal til nå er langt utenfor vår demokratiske tradisjon. Krisetider krever kriseløsninger. Men europeiske politikere er i late-som modus. De vet at det eneste som vil virke nå, er rå maktbruk. Men  det er å innrømme nederlaget for multikulturen, og det vil de ikke. Politikerne som har skapt denne katastrofen sitter ikke med løsningene. De er problemet.

Ekstreme tiltak kan fungere

Mange har forslag til hva Europa må gjøre for å løse denne krisen. (Som om ikke Europa har gått fra kris til krise nok fra før) Jeg har sikkert oversett noen, men poenget er ikke at man må innføre alt. Man må mikse en krisecocktail som faktisk stopper asylstrømmen mot velferd, så Europa kan overleve. Og det innebærer ikke nødvendigvis at EU eller det flerkulturelle samfunnseksperimentet overlever:

• Stengte grenser i alle europeiske land, hvor ingen slipper inn uten gyldig pass.

• Alle som ankom Europa etter at grensekontrollen brøt sammen, blir avvist uansett.

• Opphevelse av Schengen-avtalen for full nasjonal kontroll over eget territorium.

• Opphevelse av asylinstituttet på ubestemt tid.

• Samfunnseksperimentet «flerkultur» blir erklært som den sikkerhestrusselen det er.

• Krav om integrering erstattes med krav om full assimilering med prøvetid

• Omdefinering av asylbehov, til å kun gjelde inviterte. (GreenCard-ordning)

• Kun kvinnelige flyktninger får komme til Europa, for de trenger det mest

• Oppsamling og internering av alle utlendinger uten pass.

• Kraftige kutt i velferd og pensjon til utlendinger

• Innføring av nasjonal kontroll over territorium og pengepolitikk

• Informasjonskampanjer om at Europa nå ikke ønsker flere velkommen.

• Innstramming av islams rettigheter i Europa

• Totalforbud mot søskenekteskap

• Forbud mot at utenlandske stater investerer i moskeer i Europa.

• Gjør skoler til sekulære soner, og fristed fra religion.

Disse tiltakene vil skape kaos, nød, opprør og forferdelige scener! 

Utvilsomt. Det vil kreve krigstid-politikere som Churchill. Men det ikke å innføre en miks av dem, vil skape enda mer kaos, nød, opprør og forferdelige scener. Hver eneste kvinne og barn som blir trakassert og voldtatt av mannlige  asylsøkere heretter, er innvandrings-ekstremistenes ansvar. Det er på deres samvittighet, for de innførte dette kaoset. Og da er det kanskje ikke  fristene og stå med idiotisk smil og velkommen-plakat lenger? Disse krigslignende tiltakene er kreftmedisin for langt fremskredet sykdom. Hadde man ført en god, ansvarlig og voksen politikk ville krisetiltak aldri blitt nødvendige. Hadde man klart å holde kontroll på egne land ville det vært unødvendig. Nå er det for sent med plaster. Bare ekstrem akuttbehandling kan kurere ekstrem sykdom.

Jeg hadde aldri drømt at jeg måtte skrive en slik kronikk i 2015

Det gir meg tårer i øynene og en forferdelig følelse i magen. Men alt går så fort nå. Tryggheten og sikkerheten er skutt vekk. Og selv om folkeopinionen våkner, har det fortsatt ikke gått opp de fleste europeere (og godt integrerte innvandrere) hvilken situasjon deres egne folkevalgte har satt dem i. Først må det bli enda litt verre. Sånn går det når venstresiden får juge til verdens fattigfolk, og overkjøre demokratiet.

crowd

 

 

Kent Andersen, FrP, Norge

ANNONSE