Nyt

Der er for mange politikere i dag, som ikke forstår, at de er valgt til at repræsentere folket. Det er faktisk skræmmende mange af dem, der ser med afsky på den folkemængde de formodes at arbejde for. Det er nemt at se, at må være fristende at erstatte folket med et andet, der bedre passer ens eget verdensbillede. Efter at man først har sikret sig en magtposition med god løn og pension, selvfølgelig.Men det er bare de dummeste politikere, der røber sin vælgerforagt offentlig.

En af de dummeste har nettop gjort dét. Han lod masken falde efter Brexit. Parlamentsmedlem for Labour, David Lammy, vil bede Parlamentet om at ignorere resultatet af folkeafstemningen. På Twitter skriver han:

“Wake up. We do not have to do this. We can stop this madness through a vote in Parliament. My statement below “

Lammy

Dette blev omtrent lige så godt modtaget som du kan forestille dig. En af de første, der reagerede var journalist og kommentator Peter Hitchens.
Why not just elect a new people, since they have failed the Blairite elite so badly

Opdatering: I løbet af søndag morgen er det startede intet mindre end fire andragender til at slippe af David Lammy som MP.

Meanwhile David Lammy MP, who should know better, has insisted that Parliament take the fatuous petition seriously and debate the need for a second referendum. Ok, David. I have started a petition to get rid of David Lammy from Parliament on the website Change.org, says Rod Liddle.

Rod Liddles kampagnetekst:

Mr Lammy has demonstrated that he does not understand democracy. He should be removed as MP for Tottenham and replaced by a set of plaster garden ornaments – an otter with a fish in its mouth, a heron and a gnome with a fishing rod.

David Lammy er ikke den eneste, der vil overkøre valgresultatet. Der er et andragende igangsat for at omgøre reglerne, så de kan foretage en ny folkeafstemning som Remain er garanteret at vinde. Dette er vel noget, de har lært fra EU? Der er de specialister i gentagne valg, til det ønskede resultat er opnået. Ren udmattelsestaktik.

ANNONSE

referendum-large_trans++M37qcIWR9CtrqmiMdQVx7BfOCYufpxLlnk9UkSq3RIc

For sent med et andragende nu, uanset hvor mange som signerer. Denne mobilisering burde Remain have udført før valget.

Lad os minde om, hvad David Cameron sagde den 17. maj:

Cameron

For øvrigt, det samme blev sagt om den forrige folkeafstemning i Skotland. Der bør ikke være nogen “neverendum”. Men nu vil de have en ny afstemning.

The Telegraph

ANNONSE

2 svar til “– Ignorér vælgerne”

  1. Kenneth MJ siger:

    Det er forkert med en ny afstemning for briterne om Brexit, men det er ok at skotterne får en ny afstemning om de vil være selvstændige?

    Øh hvori ligger forskellen?

  2. queuecumber siger:

    De bør godt kunne få en ny EU-afstemning, men først efter UK har forladt EU.