Nyt

Fuld jackpot for Donald Trump i nattens fem delstatsvalg. Han sejler nu op til at blive Clintons modstander. Amerikanerne har en egen ævne til at “better get used to it”. Det kan være Clinton får sig en overraskelse.

Trumps sejre var meget overbevisende. Han fik 30 % mere end de to rivalerne, og lå i enden af 50-tallet eller vippet godt over 60.

Mr. Trump had the more convincing performance on Tuesday: He swept all five primaries, winning landslides of more than 30 percentage points over his rivals, Senator Ted Cruz of Texas and Gov. John Kasich of Ohio. His routs represented a breakthrough: He received more than half the vote in every state, after months of winning most primaries by only pluralities.

Roger L. Simon er en af de få på pjmedia.com der har støttet Trump. Han skriver at Trump er sidste chance for en republikansk kandidat som trodser det politisk korrekte, til at vinde et præsidentvalg. Siden vil demografien gøre det umulig.

Romney klarede det ikke. Men Trump har en appel udover hvide mandlige vælgere som stemmer republikansk. Han trækker også demokratiske vælgere. Det er det der gør ham farlig for Clinton. Han har desuden en retorik som skærer lige gennem alle konventioner. Det gør Clinton sårbar, for hun mangler enhver spontanitet og ærlighed. Det mener godt over 50 % af amerikanerne.

ANNONSE

 

Still, I know it’s hard not to be angry and harder still to let go of the grudges and enmity that seem to have devoured us. The divisions among friends and family I have seen out there in recent weeks and months are as bad, it seems to me, as the ones that occurred after 9/11 when so many refused to acknowledge who our real enemy was.

But in this case we’re not enemies. We’re on the same side and it’s never too early to start healing. If it’s any help, close you eyes and imagine Hillary making her inaugural speech. It works wonders.

 

http://www.nytimes.com/2016/04/27/us/politics/donald-trump-hillary-clinton.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&clickSource=story-heading&module=span-ab-top-region&region=top-news&WT.nav=top-news&_r=0

 

ANNONSE

Ét svar til “Trump tog 5 stater, Clinton 4 og Sanders 1”

  1. Pluto siger:

    Flott! Mitt hjerte fryder seg!