Nyt

Fire mistænkte terrorister blev arresteret i Paris idag. Politiet oplyser at tre mænd og en kvinde var i ferd med at planlægge et umiddelbart angreb i den franske hovedstad.

Three men and one woman were captured in the siege on the 18th arrondissement of the French capital and the nearby, rundown suburb of Saint Denis. An AK-47 rifle, and electronic equipment including a USB stick and computer files, were found during the dawn raid. French intelligence officers have been questioning the suspects at their headquarters in the city tonight.

To af mændene hadde tyrkisk baggrund og den sidste manden var en tidligere dømt jihadist som politiet holdt under opsyn efter at han slap ud av fængslet i oktober ifjor, skriver TF1. Italienske Corriere og Le Figaro lægger til at slige arrestationer foregår hele tiden og at 74 personer er blevet arresteret, mistænkte for at planlægge terrorhandlinger siden årsskiftet.

Daily Mail  Le Figaro  TF1  Corriere

ANNONSE

Ét svar til “Terrorangreb afværget”

Mest læst

Jalving fyret fra JP

Jyllands-Pesten