Nyt

Dan Parks grafiske latterliggørelse af slagordet “Refugees welcome” sidste efterår, en påmindelse om det ubestridelige faktum at terrorister har gemt sig blandt menneskene som i det overvejende med urette kaldes “flygtninger”, er nu blevet en sag for svensk politi.

I forrige uge blev Park anholdt af svensk politi og sigtet for hets mot folkegruppe, noget han også er blevet dømt og fengslet for tidligere, skriver Uwe Max Jensen hos Trykkefrihedsselskabet.

Man skulle i udgangspunktet tro at politiet hadde viktigere oppgaver, skønt det tvungent bejublede flerkulturelle samfund har noget iboende totalitært ved sig, siden dets stabilitet kræver en viss kontrol med kætterske tænkere som ikke deltager i koret.

ANNONSE

Frie samfunn har plads til opposition, men nu er det en god stund siden Sverige ophørte at være et sådan. Måtte det om ikke annet tjene til skræk og advarsel.

Jensens rapport er næsten absurd læsning:

Onsdag 2. marts opsøgte politiet Dan Parks gallerist Henrik Rönnquist. Dan Park overnatter ofte hos Rönnquist, men hverken Park eller kunstnerens computer, som politiet også var på jagt efter, kunne lokaliseres i Rönnquist’s lejlighed i Malmø.

Senere samme dag var politiet på besøg hos Dan Parks tidligere kæreste. Heller ikke her var Park eller kunstnerens computer at finde.

Men politiet gik ikke tomhændede fra lejligheden, da ekskærestens computer blev beslaglagt. Lørdag 5. marts besøgte politiet igen de to adresser. Igen forgæves. Da Dan Park ikke befandt sig i Sverige, men var i Bruxelles.

Tirsdag 8. marts var Dan Park tilbage i Malmø. Her blev han anholdt af tre betjente klokken 17 og kørt til politistationen i Malmø. Torsdag blev kunstneren sat på fri fod, men nu sigtet for tre tilfælde af hetz mod folkegruppe.

Den ene sigtelse vedrører plakaten med teksten Terrorist Welcome, hvor Park ironiserer over Refugees Welcome-plakaterne.

Det er åpenbart ikke alt Park produserer som er like smakfullt:

Den anden sigtelse vedrører en plakat, hvor dobbeltmorderen Peter Mangs, der hovedsageligt rettede sine forbrydelser mod indvandrere, er afbildet som den amerikanske skuespiller Charles Bronson, der er kendt fra selvtægtsfilmene En mand ser rødt. Peter Mangs præsenteres med et logo fra firmaet Anticimex på brystet. Firmaet har specialiseret sig i skadedyrsbekæmpelse.

Men blant dem som kommer i skade for å assosiere politiske motstandere med skadedyr, finnes det åpenbart personer av klasse A og klasse B. Man kan fritt kalle motstandere av masseinnvandringen for kakerlakker eller marker som kommer krypende frem fra hullene sine, uten frykt for rettsforfølgelse.

Trykkefrihedsselskabet

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Servicemeddelelse

Manifest i en mørk tid