Nyt

Tilbage i 2008 lancerede rockerklubben Hells Angels ‘Sjakal Manifestet’, hvor Jørn ‘Jønke’ Nielsen gik verbalt til indvandrerbanders problematiske moralkodeks. “De hader danskere; mentaliteten, levevisen, kristendommen og dens symboler”, og forsøger at tilføje danskerne så meget ‘ondt’ som muligt, lød det blandt andet. Siden ændrede klubben strategi i forhold til indvandrere.

Her lidt fra seneste pressemeddelelse fra samme organisation, konkret møntet på omtale i Fyens Stiftstidende, i forhold til det nye flygtningecenter i Nyborg. Fra Hells Angels Motorcycle Club Denmark – Dem og os? (13. januar 2016, Cache).

“Vedrørende den igangværende debat om hvem borgerne i Nyborg helst vil have boende i deres by.

Vi har i mange år været vant til at politi, politikere, samt ikke mindst pressen forsøger at forgifte den offentlige mening omkring vores klub. Bevillinger, øgede beføjelser, stemmefiskeri og ikke mindst mersalg hos aviser og andre medier, har været nogle af bevægegrundene herfor, men de er ikke væsentlige i denne debat for her er det nemlig kommet til at handle om ‘dem eller os’ og det er vi ikke glade for.

… Lige som de fleste andre borgere i landet, synes også mange af vores medlemmer, at det er foruroligende, at så mange flygtninge og migranter kommer til landet på så kort tid og hvad det kan medføre af kultursammenstød. MEN når det er sagt, så er det ikke flygtningenes skyld at de søger hen hvor de kan få et sikkert eller bedre liv.

De mange velmenende borgere bør i stedet rette deres vrede imod de skyldige i denne for Europa ulykkelige situation. Politikerne i Danmark og andre EU-lande, USA og NATOs aggressive fremfærd i Syrien og Libyen, EU’s handelsbarrierer, olieindustriens misbrug og forgiftning af Afrikas resurser, samt ikke mindst den globale våbenindustris ustandselige jagt på nye konflikter.”

ANNONSE

3 svar til “Hells Angels Denmark: Flygtningedebatten bør ikke “komme til at handle om ‘dem og os'””

 1. Thorsted siger:

  Rockere er tribale med ære og skam værdier som muslimer. Det er etniske danske, som ikke har kunne tilpasse sig normerne for det danske civilsamfund. Derfor kan det ikke overraske, at de ikke ser en interesse i, at beskytte det civilsamfund som de aldrig selv kunne være en del af. Sjakal manifestet handlede om rivalisering med indvandre bander og man kan nu forstå, på det skrevne, at dette er bilag.

 2. F. Holmgang siger:

  Det er sgu lidt sært at læse indvandrings-apologi fra H.A. Måske er det bare en PR manøvre. At vi skal være vrede på politikere, kan vi dog sagtens blive enige om.

 3. Jan siger:

  “Politikerne i Danmark og andre EU-lande, USA og NATOs aggressive fremfærd i Syrien og Libyen, EU’s handelsbarrierer, olieindustriens misbrug og forgiftning af Afrikas resurser, samt ikke mindst den globale våbenindustris ustandselige jagt på nye konflikter.”

  HA har tilsyneladende ansat en eller anden venstresnoet pressesekretær. Hvad bliver det næste .. at de springer ud som feminister??