Nyt

22-årige Elisabeth Golubeva efter overfaldet; Fotos: Actu.fr)

TV2 fortæller, at der er blevet farligt kvinder at gå med ‘miniskørt’ i Frankrig, og giver en række nylige eksempler på kvinder der er blevet antastet på åben gade fordi mænd mente de viste for meget ben. Der henvises til en aktivist-video, hvor man ser en lang række mænd kommentere deres beklædning på forskellige måder. De stødende mænd ligner ikke den hvide majoritet i Gillettes herostratiske 2019-reklame, da ‘toxic masculinity’ var hashtagget. På gaderne i Paris er der noget nær fuld hus i forhold til det multikulturelle: ‘Commentaires inaudibles dans langue étrangère’, som det så afslørende noteres: ‘Problemet er ikke længere fransk mentalitet’.

Fra TV2 Online, der fokuserer på 22-årige Elisabeth Golubeva, en russiskfødt studerende med adresse i Strasbourg, der fornyligt stod frem i den franske presse – 22-årig fransk studerende overfaldet af unge mænd på gaden – hendes røde nederdel var for kort.

“… Den 22-årige kvinde var til fods og iført en kort, rød nederdel. … Mens Elisabeth fortsatte mod broen, kom tre mænd gående mod hende.

– Se på den kælling i nederdel, udbrød en af dem ifølge Elisabeths forklaring.

Hun blev overrasket, så op fra sin telefon og sagde:
– Undskyld?

Svaret fik en af mændene til at reagere voldsomt.
– Hold kæft, kælling, lad være med at svare igen og sænk dit blik, lød det fra ham ifølge Elisabeths forklaring.

Men hun havde åbenbart allerede provokeret mændene mere, end godt var, så to af dem greb hendes arme, og den tredje sparkede hende i ansigtet og ramte højre øje.”

“Vi er nødt til at tale om det. Det sker ikke dagligt, og det er ikke hvert sekund, men det sker igen og igen. Vi er nødt til at tale om det, så folk begynder at forstå, så kommende generationer forstår, at der er en fare udenfor. (Elisabeth Golubeva)

 

“La victoire pour porter la mini-jupe a été remporté il ya 60 ans, le problème n’est plus la mentalité française. D’où viendrait-il alors ?” (‘Problemet er ikke længere fransk mentalitet’; Nemesis, 2020)

ANNONSE

 

 

Bestil Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag