Nyt

Rashida Tlaib er palæstinenser og medlem af Repræsentanternes Hus. Hun er palæstinensisk aktivist. I lørdags holdt hun en tale på en konference, der blev støttet af PFLP, som står på USA’s terrorliste. Nu er der krav om, at hun skal smides ud af Kongressen. Under konferencen blev de grusomheder, der blev begået den 7. oktober, stemplet som zionistiske løgne.

Tlaib er en spydspids for amerikanske muslimer, som er trætte af Bidens Israel-politik. Hun opfordrer åbent folk til ikke at stemme på ham.

Repræsentant Rashida Tlaib kritiserede præsident Joe Biden og nogle af hans kolleger i Kongressen i en tale til People’s Conference for Palestine i centrum af Detroit og opfordrede dem til at gøre mere for at stoppe det, hun kalder “folkedrabet” i Gaza.

National Review skriver, at PFLP deltog i kidnapningen af en ti måneder gammel baby den 7. oktober. Hvilken chance har en terrorgruppe for at holde et lille barn i live?

Blandt talerne ved arrangementet i Michigan var Wisam Rafeedie, en aktivist tilknyttet Folkefronten til Palæstinas Befrielse (PFLP), en marxistisk-leninistisk terrorgruppe, der er aktiv i Gaza og har hovedkvarter i den syriske hovedstad Damaskus.

Det amerikanske udenrigsministerium har ligesom Japan, Canada og EU stemplet PFLP som en terrororganisation.

Hovedtaleren på People’s Conference for Palestine var Sana’ Daqqah, PFLP-terroristen Walid Daqqahs kone. I april døde Daqqah af kræft i et israelsk fængsel, hvor han sad fængslet for at lede den PFLP-operation, der kidnappede, torturerede og myrdede den israelske soldat Moshe Tamam i 1984.

I november sagde Israels forsvarsstyrker, at Hamas, som stod bag den brutale invasion af Israel den 7. oktober, sandsynligvis havde udleveret et 10 måneder gammelt israelsk spædbarn og hans familie, til en anden palæstinensisk terrorgruppe i Gaza. Sikkerhedsanalytikeren Michael Horowitz sagde til Telegraph, at gruppen menes at være PFLP.

Under campusprotesterne er det kommet frem, at amerikanske universiteter har ansat lærere, som støtter Hamas og “modstandsbevægelsen”.

Under konferencen blev det benægtet, at der var massive overtrædelser af menneskerettighederne under 7. oktober: Historierne om voldtægter og mord på babyer var bare zionistiske løgne, spredt af zionistisk kontrollerede medier.

Publikum klappede.

 

 

https://www.breitbart.com/politics/2024/05/27/rashida-tlaib-speaks-at-anti-israel-conference-linked-to-terror-group-pflp/

 

ANNONSE