Nyt

Flere palæstinensiske terrorgrupper forsøger at få muslimer, og muslimske lande, til at udføre terror under ramadan, som starter den 10. marts. Sådan forsøger terroristerne at skabe en fælles front mod Israel. I Oslo er gaderne fyldt med ramadan-dekorationer.

Palæstinensisk Islamisk Jihad opfordrer til, at ramadan skal være en “måned med terror”, og søger at eskalere angrebene i Judæa og Samaria (Vestbredden), og i Gaza. I en nylig tale sagde Abu Hamza, talsmanden for PIJ’s Al-Quds Brigader, at han ønsker, at arabiske lande i regionen, og pro-iranske grupper, fortsætter med at “forene” forskellige arenaer og fronter mod Israel, skriver Jerusalem Post.

Dette er den seneste indikation på, at terrorgrupper planlægger at søge en eskalering af fjendtlighederne, i løbet af den næste måned. Hamzas kommentarer blev offentliggjort af den Beirut-baserede Al Mayadeen nyhedskanal, som er pro-iransk og ofte fremhæver angreb fra Hamas og Hizbollah.

Terrorgruppens kommentarer er knyttet til Hamas-lederen Ismail Haniyeh, som har opfordret til en optrapning af fjendtlighederne under ramadan.

Terroraktivitet har en tendens til at eskalere under ramadan. Arabiske og muslimske stater har, tidligere, udført flere vigtige militære operationer under ramadan. Et eksempel er Yom Kippur-krigen i 1973, hvor egyptiske soldater brød deres faste, inden de krydsede Suez-kanalen.

ANNONSE

I Norge støtter myndighederne de palæstinensiske arabere, og vil belønne terrorisme med våbenhvile og en to-statsløsning, som ingen af ​​de stridende parter ønsker. Samtidig pyntes gaderne i Oslo, i forbindelse med ramadan.

Byrådet i Oslo er formentlig motiveret af London, som sidste år forvandlede tidligere julepyntede gader, til ramadan pyntede gader.

I sidste uge blev John Kirby, kommunikationschef for det amerikanske nationale sikkerhedsråd, spurgt, om han frygtede eskalering under ramadan, skriver Breitbart News. Kirby gav følgende svar:

Vi er opmærksomme på følsomheden omkring ramadan måneden, og dens åndelige betydning for den muslimske verden. Selvfølgelig forstår vi det.

Kirby fokuserer således på ramadans åndelige betydning for muslimer, i stedet for, at fokusere på national sikkerhed for USA og Israel. Der er tydeligvis ingen grænser, når det kommer til, hvor meget man skal respektere islam og deres “hellige” måned.

Den israelske forsvarsminister Benny Gantz har sagt, at starten på ramadan er deadline for en gidselaftale, og hvis Hamas ikke går med til en aftale om at løslade resten af ​​gidslerne inden ramadan, vil de israelske forsvarsstyrker indtage Rafah.

Ut med påsken! Oslos byråd har hengt opp ramadan-pynt i gatene

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag