Kopierede/fra hoften

Mehdi Hasan kom fra Al Jazeera til det ultraliberale MSNBC. Der fik han sit eget politiske show. Men søndag meddelte han, at showet er blevet aflyst. Han så derfor ingen grund til at fortsætte og har sagt op. Søndagens show var hans sidste. Hasans skæbne er et mål for et opgør, der finder sted inden for venstrefløjen.

Anti-Trump-fronten forenede sig, og alt hvad Trump var imod, var de for, ligesom den palæstinensiske sag. Det var derfor ikke noget problem at gå fra pro-palæstinensiske Al Jazeera til MSNBC. Snarere en fordel.

7. oktober ændrede alt. Ikke kun selve grusomhederne, men hvad Hamas sagde og den støtte, de fik, selv på amerikanske campus. Amerikanske liberale jøder så noget, de aldrig troede, de ville se i Amerika: Tilhængere af udryddelse af jøder i deres eget land. Mange af medierne og store virksomheder har jøder i beslutningstagende stillinger. De har selvfølgelig ikke tænkt sig at sidde passivt og se på, at landet bliver overtaget af folk, der vil udrydde dem.

ANNONSE

Det føles anderledes at lytte til en fyr som den norske legen Mads Gilbert, der roser Hamas-krigerne for deres mandighed og mod, hvis man befinder sig på den anden side af deres knive, økser, reb, seksuelle overgreb og våben. Du behøver ingen undersøgelse eller overtalelse. Du forstår med det samme.

Mehdi Hasan mente, at han havde frie tøjler til at fremme palæstinensernes sag mod Israel. Han har ikke forstået, at landskabet har ændret sig.

Han har åbent støttet BDS, Boykot, Disinvestment og Sanctions, bevægelsen, der ville behandle Israel som Sydafrika under apartheid. Dette er baggrunden for, at organisationer som Amnesty kalder Israel for en apartheidstat. Man håber at igangsætte en lignende proces. Når præster som Trond Bakkevig og Norsk Folkehjælps Liv Tørres står bag dem, ved de præcis, hvad de laver.

Men jøder har ikke tænkt sig at gå frivilligt i galgen denne gang. Ikke engang de rige. De forstår, at rigdom ikke giver nogen beskyttelse mod disse kræfter.

Hasan havde tilladt sig selv meget:

Hasan, som tidligere har arbejdet for det qatariske propagandanetværk Al Jazeera, har sammenlignet ikke-muslimer med “dyr” og homoseksuelle med “pædofile”. Hasan har også gentagne gange forsvaret berygtede antisemitter som Reps. Rashida Tlaib (D-MI) og Ilhan Omar (D-MN).

Den israelske rådgiver Mark Regev smækkede Hasan under et interview tidligere på måneden for at promotere “desinformation” om hans show, og hævdede, at Israel havde afvist en aftale om at få gidsler befriet.

De norske medier kunne også ha taget Regevs kritik til sig:

Regev bebrejdede også Hasan for ikke at informere sit publikum om, at Gazas sundhedsministerium er kontrolleret af Hamas-terrorgruppen, og at de oplysninger, den frigiver, stort set anses for at være propaganda.

“Du er nødt til at sige det ‘Hamas-kontrollerede Gazas sundhedsministerium,” sagde Regev, hvilket fik Hasan til at slå ud: “Jeg behøver ikke at sige, hvad du beder mig sige.”

Det bliver spændende at se, hvilke konsekvenser splittelsen får for Demokraternes nomineringer og valgresultatet.

Biden oplever et internt oprør, selv blandt pro-Gaza-medarbejdere i Det Hvide Hus.

 

https://www.dailywire.com/news/far-left-anti-semite-mehdi-hasan-out-at-msnbc

ANNONSE

Mest læst

Bidens store bagslag