Nyt

AstraZeneca har indrømmet, at deres Covid-vaccine, Covishield, kan forårsage blodpropper og lavt antal blodplader.

Distribueret i 150 lande.

Covishield blev udviklet af den britisk-svenske medicinalgigant AstraZeneca, i samarbejde med Oxford University i Storbritannien, og fremstillet af Serum Institute of India. Vaccinen blev distribueret i mere end 150 lande, herunder Storbritannien og Indien.

Nogle af de undersøgelser, der blev udført under pandemien, viste, at vaccinen gav 60 til 80 procent beskyttelse mod coronavirus.

I eftertid har forskning vist, at Covishield kan få folk til at udvikle blodpropper, som kan være dødelige.

Britisk gruppesøgsmål

I et gruppesøgsmål i Storbritannien hævdes det, at vaccinen har ført til dødsfald og alvorlige skader, og omkring 50 ofre kræver erstatning på op til 100 millioner pund.

En sagsøger hævdede, at vaccinen forårsagede blodpropper og permanent hjerneskade, som gjorde ham ude af stand til at arbejde.

Væsentlige indrømmelser

AstraZeneca har bestridt påstandene, men har nu, for første gang, indrømmet i et retsdokument, at vaccinen “i meget sjældne tilfælde kan forårsage TTS” – trombose med trombocytopeni-syndrom karakteriseret ved blodpropper og lavt antal blodplader.

– Det er anerkendt, at AZ-vaccinen i meget sjældne tilfælde kan forårsage TTS. Årsagsmekanismen er ikke kendt, sagde virksomheden i retsdokumenterne i februar. Desuden kan TTS også forekomme uden AZ-vaccinen (eller nogen anden vaccine). Årsagssammenhængen i hvert enkelt tilfælde vil være et spørgsmål om ekspertbevis, skriver The Telegraph.

Slowly, slowly, ever-so slowly they are drip-feeding their admissions into the compliant mainstream media.https://t.co/PVzR7ezXsi

— Andrew Bridgen MP (@ABridgen) April 29, 2024

AstraZenecas indrømmelse er i modstrid med virksomhedens insisteren i 2023 på, at den “ikke ville acceptere, at TTS er forårsaget af vaccinen på det generiske niveau.”

WHO bekræfter

Verdenssundhedsorganisationen har bekræftet, at Covishield kan have livstruende bivirkninger:

– En meget sjælden bivirkning kaldet trombose med trombocytopeni-syndrom, som involverer usædvanlige og alvorlige blodpropper i forbindelse med lavt antal blodplader, er blevet rapporteret efter vaccination med denne vaccine.

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

ANNONSE