Nyt

Det hævdes at være bekræftet, at tre af de fire Hamas-terrorister, der stolte paraderede den nøgne Shani Louk (22) gennem Gaza den 7. oktober, nu er blevet dræbt af de israelske forsvarsstyrker ( IDF).

Monstret steger nu i helvede

I november fortalte Shanis mor, Ricarda, den amerikanske forfatter og tv-vært, Rabbi Shmuley Boteach, at IDF havde opsporet og dræbt terroristen, som på billeder og film stolt peger på den livløse krop:

– Ricarda Louk afslørede i en samtale med mig, at terror-monstret fra Hamas, der paraderede Shanis nøgne krop rundt i Gaza-striben,og besmittede hende i islams navn og råbte Allahu Akbar, blev dræbt af IDF, tweetede Boateach.

– Dette monster steger nu i helvede for evigt, ligesom de andre vilde fra Hamas, der begik massakren.

– Det er det værst tænkelige, der kan ske for et familiemedlem. Man kan ikke forstå det, sagde Ricarda.

Fredsfestival

Shani Louk skulle egentlig fejre sin 23-års fødselsdag den 7. februar, men det blev ingen fest for en ung, livsbekræftende kvinde. I stedet organiserede familien den dag, en udstilling til minde om hende, præcis fire måneder efter hun var blevet brutalt dræbt.

ANNONSE

Shani Louk var en tysk-israelsk kvinde, som var til fredsfestivalen Supernova den 7. oktober sidste år. Hun blev dræbt, da terrororganisationen Hamas angreb og dræbte civile, og kidnappede en række andre. Hendes lig blev anbragt bag i en pickup og paraderet i “triumf” gennem Gaza.

 

 

Køb Primo Levi’s “Hvis dette er en mand” fra Document Forlag!

 

Køb Jean Amérys bog!

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag