Nyt

Det vanvid, som EU påfører sine borgere, fortsætter med fuld styrke. EU’s byggedirektiv er så sindssyg en idé, at det selvfølgelig bliver presset igennem af tyrannerne i Bruxelles. Vi husejere må nok bare acceptere at blive ødelagt.

Selvfølgelig har galskaben fået en elegant forkortelse: EPBD. Bag disse uskyldige breve ligger omkostninger på mange hundrede tusinde kroner for hver familie. Klimapolitik betyder mere for EU end vores levestandard.

I 2035 vil der blive brugt 20-22 procent mindre energi i boligsektoren. Lidt af et løft, alt sammen som en del af EU’s klimapolitik.

Fra 2030 og frem skal alle nye boliger stå for netto nul klimaudledning, og skal have solceller på taget. I 2050 skal alle bygninger være nul-emission!

Nick Zimmermann (Dansk Folkeparti) sier at bygningsenergi-direktivet blir «en bombe under danske huseiere» fordi det blir dyrt å innfri kravene. Det blir trolig enda verre for nordmenn, eftersom prisnivået der er høyere.

ANNONSE

Den 7. december blev EU-mafiaen enige om en foreløbig aftale. I marts vedtager EU-parlamentet sagen.

Politikere har ikke villet give svar på kostnadene bag kravene. Tidligere har vi set estimater på mellem 500.000 og 1,5 millioner for et gennemsnitshus.

Det er staten, der pålægger forpligtelsen.

Uanset hvordan staten vælger at finansiere direktivet, skal skatteydere betale regningen. Staten lever som bekendt kun af at røve borgerne. Som Document tidligere har skrevet: I praksis bliver boligejerne alligevel flået, selvom dele af processen med at strippe dem, forsøges skjult.

Så kommer der efterisolering og udskiftning af døre og vinduer. Fornuftige tiltag. Ikke mindst med de skyhøje elpriser.

Problemet er, at det ikke er os alle sammen, der er klar til at punge ud med hundredtusindvis af kroner for at opfylde EU’s klimaplaner af vores egen lejlighed eller hus.

Resultatet er inflation og rentestigninger. Folketinget sørger for, at alle arbejdere bliver fattigere. Hvornår blev dette målet?

At være fattig er dyrt. Mange har simpelthen ikke penge til at opgradere energistandarden.

Det hører med til historien, at bankerne forventes at hæve renten på realkreditlån for dem, der har huse med dårlige energistandarder.

Den nye feudalisme nærmer sig, og middelklassen vil blive knust. Staten foretrækker klienter frem for selvstændige borgere. Klimahysteri bruges som undskyldning. Bønderne er de eneste, der protesterer.

Vermes udtrykker et håb om, at staten vil bidrage i et “splejsehold”. Men et splejsningshold var tidligere noget, man deltog frivilligt i, fordi man havde fælles interesser.

EU’s byggedirektiv er det stik modsatte. Frygten for klimaforandringerne får EU og regering til at tvinge os til et økonomisk selvmord, bare for en sikkerheds skyld.

Hvor blev det af højgaflerne?

 

Boligeiere flås av EUs nylig vedtatte direktiv

Køb “Et advaret energichok“!

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag