Tavle

Hvis man besøger det britiske landskab, er du i “racistiske og koloniale” områder forbeholdt hvide mennesker. Dette er, hvad Wildlife and Countryside Link hævder.

Wildlife and Countryside Link er en paraplyorganisation med medlemmer som National Trust, World Wide Fund for Nature (WWF) og Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA). De hævder i en rapport, at etniske minoriteter støder på “strukturelle, oplevelsesmæssige og kulturelle” barrierer omkring grønne områder, skriver The Telegraph.

Racisme udspiller sig også i naturen, lyder konklusionen. For de grønne områder er styret af hvide britiske kulturværdier. Opfattelsen af, at naturen tilhører hvidhudede briter, forhindrer folk med anden etnisk baggrund i at nyde sådanne områder.

Rapporten præsenteres for medlemmer af det britiske parlament, og følger i fodsporene af andre “had-studier”, der har forsøgt at bevise, at der er en “landlig racisme” i det britiske landskab.

ANNONSE

Blandt perlerne, der findes i rapporten, er følgende:

Kulturelle barrierer afspejler, at det i Storbritannien er hvide britiske kulturelle værdier, der er blevet indlejret i udformningen og forvaltningen af ​​grønne områder og i samfundets forventninger til, hvordan folk skal engagere sig i dem.

Som tidligere kolonimagt har briterne et stort ansvar for klimakrisen, hævder Link-rapporten. Som kolonimagt udryddede briterne indfødt viden til fordel for vestlig viden.

Også en gruppe som Muslim Hikers, der forsøger at motivere muslimer til at nyde landdistrikterne, mener, at mange muslimer ikke føler sig velkomne i naturen.

Men de fleste immigranter fra muslimske lande vælger selv at bo i byer. Det gælder i hele Europa. Så vælger de faktisk at bosætte sig steder, hvor naturen ikke er så let tilgængelig.

Det skal ifølge aktivisterne selvfølgelig skyldes racisme, det kan ikke skyldes muslimernes personlige prioriteringer.

Køb “Europas mærkelige død” her.

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden