Tavle

Et forslag fra Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP “The Reformed Political Party”) om at se strengt på og understrege antisemitisk adfærd blandt mennesker, der har ansøgt om opholdstilladelse i Holland er blevet adopteret ud i Underhuset.

Intet sted for jødehad i vores land

SGP fremsatte forslaget, fordi “der ikke er plads til had til jøder i vores land”.

I de seneste år har Holland kæmpet med en accelererende asylkrise. I årevis har immigrationsmyndighederne haltet bagud i behandlingen af ​​asylansøgninger, mens tilstrømningen af ​​asylansøgere fra blandt andet Nordafrika og Mellemøsten har oplevet en støt stigning.

Antisemitisk potentiale

Efter at terrororganisationen Hamas udførte sine bestialske massakrer i Israel den 7. oktober, er dele af den vestlige offentlige mening blevet mere opmærksomme på det antisemitiske potentiale i den muslimske befolkning.

ANNONSE

Tyskland, som har skærpet overvågningen af ​​antisemitisk adfærd, vil returnere asylansøgere, der er skyldige i antisemitisme – og SGP ønsker, at det også skal ske i Holland.

Konservative Calvinist Party

SGP er et konservativt calvinistisk parti grundlagt i 1918. Reformert er en reference til calvinismen – en hovedgren inden for protestantismen. SGP har altid været i opposition, den har aldrig været i regering. Siden 1925 har partiet fået mellem 1,6 og 2,5 procent af stemmerne ved folketingsvalget. Partiet er kendt for at foreslå hvert år under debatten om Udenrigsministeriets budget at afskaffe Hollands repræsentation ved Pavestolen. Medlemskab af partiet var begrænset til mænd indtil 2006.

 

 

Køb “Dumhedens anatomi” af Olavus Norvegicus! Køb e-bogen her.

 

Køb «Europas mærkelige død»!

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag