Tavle

Tory-partiet vandt en chokerende sejr i Hackney, London før weekenden. Dette viser måske, hvordan transhysteriet i Labour truer partiet.

Det skriver Camilla Tominey i Telegrafen.

Det konservative parti vandt en utrolig sejr i Hackney i det østlige London med 53 procent af stemmerne. Baggrunden ser ud til at være Labours uklare syn på LGBTQ-ideologien.

Labours kandidat, Laura Pascal, blev suspenderet kort før, og senere genindsat i rollen, få timer før valgstederne åbnede. Det førte formentlig til valgfiaskoen, da mistanken var stærk om, at hun i første omgang blev suspenderet på grund af et Twitter/X-opslag, som hun havde postet i sommer.

«Transkvinder er ikke kvinder. Per definition er de mænd.”

Det hun skrev er 100 procent sandt, men stadig kontroversielt i vores postmoderne æra, hvor den såkaldte elite kæmper for at definere, hvad en kvinde er.

Derudover menes det af mange, at hun også blev kritiseret for at like et andet opslag, som antydede, at transkvinder, der plasker rundt i “kvindeansigter”, er sexistiske.

Det kan selvfølgelig diskuteres, men det er et klart angreb på kvinders rettigheder, når mænd overtager deres roller i omklædningsrum, sport og optagelse på job eller studier, ved at modtage kvotepoint.

Hvorfor er dette ikke appropriering af en folkegruppe, nemlig kvinder?

Under alle omstændigheder faldt støtten til Labour med hele 13 procentpoint til 31 procent på meget kort tid. Således vandt Tory Party-kandidaten en overraskende sejr.

Er det et tegn på, at almindelige vælgere har fået nok af den yderste venstrefløjs ideologiske ekstremisme? spørger Tominey.

Det ville bestemt ikke være latterligt at drage den konklusion, at partiet har tabt et valg til de Konservative, fordi det suspenderede en kandidat for at angive et biologisk faktum.

Kunne dette være bevis på, at almindelige vælgere vender sig mod det hårde Venstres ideologiske ekstremisme?

Nogle vil måske hævde, at vælgernes reaktion var rettet mod Pascal for hendes udtalelse på sociale medier. Men ville disse vælgere så ikke vælge Miljøpartiet eller Venstre? Det er der ikke meget, der tyder på, da disse partier kun fik henholdsvis 13 og 2 procent af stemmerne.

ANNONSE

Pascal beskriver sig selv sådan på sociale medier:

“Feminist: uundskyldende for kønskritiske synspunkter.”

Tominey foreslår, at Reform UK-partiet skal kontakte hende.

Køb “Normlost” af Kjell Skartveit her!


ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag