Tavle

LGBTQ-aktivister er ved at skabe en situation, hvor sygeplejersker og jordemødre risikerer at miste deres job, hvis de ikke henviser til personer med det korrekte selverklærede køn. At hævde, at der kun er to biologiske køn, betragtes som noget, man kan vælge at tro på.

Ifølge Daily Mail har Nursing and Midwifery Council (NMC) kommet med nye reguleringer som fortæller  sundhedspersonale, hvordan de kan “udtrykke deres tro på den rigtige måde”. Her forklarer NMC også, hvornår de risikerer at blive ramt af sanktioner.

Et eksempel under NMC’s seneste opdatering hævder, at en jordemoder, der mener, at den britiske regering ødelægger sundhedssystemet, risikerer sanktioner, hvis hun udtrykker sin mening ved et middagsselskab.

Sundhedspersonalet risikerer også, at det kan få konsekvenser, hvis de bruger det forkerte pronomen. Så du er nødt til at acceptere det nye sprog, som woke-pøbelen forsøger at indføre, hvis du vil tjene til livets ophold som sundhedsarbejder i Storbritannien. Som det fremgår af de nye regler:

ANNONSE

Vedholdende og bevidst “mis-kønnelse” af en transperson er i modstrid med kravene i kodeksen om at behandle mennesker med venlighed og respekt.

Selvom kønskritiske overbevisninger er beskyttet i henhold til ligestillingsloven, betyder det ikke, at de med kønskritiske overbevisninger kan “fejlkønne” transpersoner ustraffet.

At være kritisk over for den nye køns-religion er derfor lovligt, så længe man følger de regler, der kræves af dem, man protesterer imod, nemlig transaktivister.

NHS går fra krise til krise, og det sidste, NHS har brug for, er at fyre personale, som ikke accepterer postmoderne ideer, som mange betragter som fuldstændig vanvittige. Dette er et godt eksempel på, hvordan “inklusion” i virkeligheden betyder eksklusion.

NMC har magten til at nægte sundhedsarbejdere retten til at arbejde på britisk jord. Stella O’Malley er en psykoterapeut, som påpeger nogle umiddelbare problemer, der kan føre til, at patienter ikke får den rette behandling, hvis man slavisk følger disse krav.

– For eksempel, hvis en transmand præsenterer sig med ondt i maven, skal sygeplejersken muligvis undersøge, om transmanden, som er biologisk kvinde, kan være gravid.

Men de mennesker, der uophørligt skriger transkvinder er rigtige kvinder, nægter at indse så simple indvendinger.

Caitlyn Jenner: Transkvinner er ikke ekte kvinner

Pointen er, at man kan drømme om at tilhøre et af de hundrede køn, som BBC for nogle år siden erklærede som realiteter i sine udsendelser for små britiske børn. Men medicinske problemer er ikke årsag til psykiske lidelser, mener O’Malley.

– Mens en persons kønsidentitet kan være vigtig for nogle menneskers selvfølelse, kan deres biologiske køn være et spørgsmål om liv og død på et hospital.

Netop derfor skal sygeplejersker og jordemødre forstå, hvordan mandlige og kvindelige kroppe er forskellige, og hvad det betyder for patienternes behandling, og aldrig blive straffet for den viden eller for at tale og handle ud fra den, siger hun.

Folk kan ændre deres kønsidentitet i løbet af deres levetid, men det er umuligt at ændre deres biologiske køn.

Selv kirurgi for at få dele af en persons reproduktive anatomi til at matche det modsatte køn kan ikke ignorere biologisk køn. Kun sprog og holdninger kan ignorere virkeligheden.

 

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden