Kopierede/fra hoften

Mens vi venter på, at Hamas udleverer de første af de 50 gidsler, de har lovet til gengæld for en midlertidig våbenhvile, fortsætter angrebene på Israel på andre fronter.
Hizbollah i Libanon har netop intensiveret sine missilangreb, og det samme gælder Huthierne i Yemen, der også finansieres og styres af Iran. Hvis USA for alvor ville komme Israel og de moderate arabiske lande til hjælp, ville Biden-administrationen give Israel grønt lys for angreb på Irans vigtigste militære installationer og især de nukleare. Ifølge en ny rapport fra det Internationale Atomenergi-agentur vil mullaherne meget snart have tilstrækkeligt beriget uran til tre atombomber, og kun tåber kan tvivle på, at de vil blive brugt til at udslette den jødiske stat – med mindre Israel meget snart bekvemmer sig til at slå først.
Hvis Biden-administrationen mente det alvorligt med at støtte Israel, ville den genoptage præsident Trumps vellykkede politik, der gik ud på at ramme præstestyret på pengepungen og dermed forhindre, at barbarerne i Teheran fortsat kunne betale for adskillige terrorgrupper rundt om i Mellemøsten. Biden har imidlertid gjort det modsatte ved at sende milliarder af dollars til Iran – penge, der ikke kommer den iranske befolkning til gode, men som går til at finansiere mere terror. En kendsgerning, som USA ikke kan være uvidende om.
USA og de andre vestlige lande, der presser på for at give ”humanitær” hjælp til Gaza, må også være på det rene med, at al hjælp går direkte til Hamas, der er komplet ligeglad med den palæstinensiske civilbefolkning, og hvis primære politiske mål er Israels udslettelse.
Den amerikanske politik går tydeligvis ud på at udmatte Israel og tvinge landet til at acceptere en såkaldt fredsaftale på ydmygende vilkår – en aftale, som hverken Iran eller dens terrorgrupper har til hensigt at overholde.
Slutspillet bliver Israels udslettelse og et folkemord på millioner af jøder.
ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden