Kopierede/fra hoften

Berlingskes debatredaktør, Pierre Collignon, forekommer opskræmt af visse tilvandrede muslimers reaktion på Hamas’s massakrer i Israel.
Det gælder konkret den iranskfødte Mohammad Khani, der er imam ved den iranskstøttede Imam Ali-moske i København.
Ifølge imamen har massemorderne intet at undskylde, for det hele er 100 pct. “besættelsesmagtens”, dvs. Israels, skyld. Israel er, forklarer han, en “illegitim stat”, der bør opløses, og jøder, der er kommet til området efter 1948, skal sendes tilbage, hvor de kom fra.
Mohamed Khani afviser beretningerne om terroristernes angreb på musikfestivalen, hvor 260 unge blev dræbt. En “kæmpeportion” af dem var ikke sagesløse festdeltagere, men israelske sikkerhedsfolk, påstår han. Det synes Collignon er en “utrolig omskrivning af et terrorangreb, der var nøje planlagt for at ramme så mange civile som muligt”.
Men her står vi altså i det fagre nye Danmark. Vi har nu barbarerne inden for murene, og vi kommer aldrig af med dem. År for år bliver de tværtimod mere talrige, og politikerne uddeler statsborgerskaber i lange baner
Men der er aldeles ikke noget at være overrasket over. Politikerne og medierne skal i hvert fald ikke komme og påstå, at de ikke var advaret om den virkelighed, vi nu befinder os i. Når man importerer muslimer, får man islam. Det var vi nogle, der forklarede dem for 30-40 år siden, men ingen ville lytte. Vi blev tvært imod hængt ud som racistiske fanatikere eller tilbagestående bodega-typer, og det er vist nok stadig den dominerende holdning i medierne.
Politikerne og medierne kunne i det mindste begynde at tale sandt. Det gamle Danmark står ikke længere til at redde.

Købe hos Tales: Sådan døde Danmark        Købe hos Saxo: Sådan døde Danmark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Købe hos Tales:: Frem for alt frihed festskrift til Lars Hedegaard

20130206_081741

 

Købe hos Tales: Ræven går derude, mor

Købe hos Saxo: Ræven går derude, mor

 

Købe: Verden var så rød, mor Erindringer 1942-1980

 

Købe: Frihedens væsen Fra Perikles til Hirsi Ali

 

Købe: Fragmenter af Danmarks historie 2020-2031

 

Købe hos Tales:: Vidne til vanvidd               Købe hos Saxo:: Vidne til vanvidd

 

Købe hos Tales: Halallucinationer  Købe hos Saxo: Halallucinationer

 

Købe: Knus tyrannerne Erindringer

ANNONSE