Nyt

Invitationen blev fremsat under et møde med Yair Lapid og Benny Gantz, og begge accepterede invitationen. Dog bemærkede Lapid, at den nuværende regering ikke er kvalificeret til at føre en krig. Han henviste til de to partier på højrefløjen, Religiøs sionisme og Otzma Yehudit, og det kunne tolkes som en betingelse, at de skulle ekskluderes.

Hæren har oplyst, at terrorister kontrollerede 22 forskellige steder i det sydlige Israel.

Dødstallet er nu over 200 dræbte og 1.400 sårede, mange af dem alvorligt.

Der rapporteres om uudholdelige massakrer.

Dusinvis af lig fjernes fra åstedet, hvor israelere blev massakreret til en naturfest nær Kibbutz Re’im, rapporterer Kanal 12.

Reporteren siger, at synet af de døde israelere er uudholdeligt.

Ligene tages nu væk som begyndelsen på identifikationsprocessen af ofrene, siger hun.

Indtil nu har vi kun skrabet i overfladen. Der vil sandsynligvis komme mange individuelle historier med tiden, og de vil ændre israelernes syn på palæstinenserne og deres tolerance for, hvad de kan leve med.

ANNONSE