Kopierede/fra hoften

Trods den ødelæggelse, der foregår, tror den tidligere palæstinensiske terrorist, Taysir Abu Saada, at Gud har en plan om at få Gazas indbyggere til at vågne op og overveje et alternativ til det, som de hidtil har troet.

Til den kristne TV-kanal CBN, siger Abu Saada, at 200 af Gazas indbyggere har givet deres hjerter til Jesus på én gang. ”Herren kom til dem i syner og drømme, og de omfavnede hinanden og jublede. De forstod alle, at de hver især havde haft det samme syn.”

Efter israelsk-arabiske Seksdageskrig i 1967 var Abu Saada deprimeret, og hans had bare voksede og voksede. ”Jeg forstod ikke, hvordan vi kunne tabe så mange krige til Israel. Vi var større end Israel … vi havde mere udrustning … men alligevel tabte vi krigene mod dem. Jeg tænkte, at vore ledere atter engang havde solgt os til jøderne”, siger den tidligere terrorist, som efter sin omvendelse til kristendommen bor i Israel.

ANNONSE

Han siger, at Israel naturligvis har ret til at forsvare sig mod ”Hamas’s onde hånd”. Ifølge ham ønsker de arabiske stater også, at Israel slår til mod terrororganisationen, som de er trætte af.

Abu Saada er modstander af den to-statsløsning, som de amerikanske ledere stadig agiterer for. Der er kun én stat, nemlig Israel, og han betragter de palæstinensiske ledere inklusive PLO’s leder, Mahmoud Abbas, som slyngler, der intet har gjort for palæstinenserne.

Den bedste løsning, siger Abu Saada, ville være en føderation mellem israelere og palæstinensere, som man efter hans mening godt kunne kalde Den Israelske Føderation. Inden for en sådan statsdannelse skulle palæstinenserne og israelere have lige rettigheder.

Hvad der ud fra et israelsk synspunkt kunne tale mod en sådan løsning, er frygten for, at jøderne ville komme i mindretal, men den frygt betragter den palæstinensiske konvertit som ubegrundet.

https://www2.cbn.com/news/world/ex-terrorist-confirms-mass-visions-jesus-gaza-says-thousands-muslims-will-come-christ

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden