Nyt

Yaşar Timur dræbte sin ekskone og deres seks-årige datter. Fortrød intet. Yaşar Timur (53) bor i Danmark, ligesom hans ekskone og datter gjorde. Deres liv endte lørdag kl. 15.30. Yaşar Timur havde formået at opspore dem på et hotel. Der opstod en skænderi i poolen, som endte med, at Yaşar Timur knivdræbte sin ekskone og derefter datteren. Han skrev på Facebook, at han var tvunget til at dræbe ekskonen og datteren, for hvem skulle ellers tage sig af hende, når moren var død?

Fra den tyrkiske avis Cumhuriyet:

Yaşar Timur, der bor i Danmark, fulgte for nylig sin snart ekskone, Zübeyde Timur, og deres 6-årige datter, Hatice Timur, til Nevşehir’s Avanos-distrikt, hvor de opholdt sig på et hotel, og dræbte dem med knivstik i poolen. Efter hændelsen ringede Timur til politiet og overgav sig selv.

Hændelsen fandt sted kl. 14.30 i går på et hotel i Avanos-distriktet. Zübeyde Timur, der bor i Danmark, tog sin datter Hatice med sig til deres hjemby Adana for en tid siden. Herfra tog Timur til Avanos-distriktet i Nevşehir og indlogerede sig på et hotel. Da Yaşar Timur fik kendskab til dette, rejste han først til Adana og derefter til hotellet i Avanos, hvor hans kone og datter boede.

Yaşar Timur begyndte at diskutere med sin kone, da han fandt hende, mens han svømmede i hotellets pool. I løbet af diskussionen trak Yaşar Timur en kniv og stak sin kone og datter i poolen, hvorefter han flygtede.

Efter anmeldelser fra folk omkring poolen blev politi og sundhedsteams sendt til stedet. Sundhedsteamet, der ankom, bekræftede, at Zübeyde Timur og hendes datter Hatice Timur var døde. Moderens og datterens livløse kroppe blev overført til Nevşehir Statshospitals lighus til obduktion.

Efter hændelsen kontaktede Yaşar Timur politiet og overgav sig selv. Yaşar Temur blev anholdt efter retshandlinger på politistationen. Det blev afsløret, at Yaşar Timur havde delt en post på sociale medier, hvor han dræbte sin tidligere kone, Zübeyde Timur, og deres datter Hatice Timur (7), der boede i Danmark, med knivstik i hotellets pool i Avanos-distriktet i Nevşehir, hvorefter han lavede en deling på sociale medier.

I indlægget på Temurs sociale mediekonto stod der:

“Jeg appellerer til alle, der kender mig. Se mig ikke som en morder. De lod mig ikke have nogen anden udvej. Jeg er ikke en person, der kunne gøre ondt på sit eget barn. Men jeg kunne ikke efterlade hende uden mor og far. Hvad ville der ske i disse skurkes verden? Hvem ville overtage hende? Nu går hun i det mindste til himlen uden synd. Alle hendes synd er på min skuldre. Jeg gjorde, hvad jeg skulle gøre. Jeg har ingen anger. Hendes mor, far, bror, søster og mine 3 børn, alle støttede de den skurk, selvom de vidste om al den snavs, han lavede. De lavede alle sammen sammensværgelser og beskyldte mig for alt muligt. Kun Gud og jeg ved, hvad jeg har oplevet i de 1,5 år. De alle sammen samlede sig og kastede mig i ensomhedens og hjælpeløshedens mørke. Først og fremmest, jeg tilgiver ikke nogen, der er indblandet i at gøre mig til en Hacc’s hustru. Jeg vil gøre op med dem for Guds dom. Jeg vil vedhæfte en lydfil, som alle, hendes mor, far, alle har hørt, men de benægtede det. De forsøgte at gøre mig til en løgner. Mit hoved er højt, min pande er ren. Jeg gjorde, hvad jeg skulle gøre. Jeg har ingen anger.”

ANNONSE