Hovederne på bloggen

Det var i hvert fald, hvad Greta Thunberg fortalte i et tweet den 21. juni 2018.

Den svenske piges udmelding var skrækindjagende: ”En top-klimaforsker advarer om, at klimaforandringer vil udrydde hele menneskeheden, hvis vi ikke holder op med at bruge fossile brændstoffer inden for de næste fem år.”

Da vi stadig bruger olie og gas, skulle verdens befolkning efter Gretas udregning være udryddet i går, og nærmere bestemt kl. 11.18, som er femåret for hendes dødsdom.

Thunbergs forudsigelse har i mellemtiden fået millioner af børn til at ligge vågne om natten af skræk for, at de lever i de sidste tider, ligesom den han leveret ammunition til de grønne aktivister, som i dag er rykket ind i de vestlige regeringskontorer og i mediernes redaktioner.

Thunbergs tweet er i mellemtiden blevet slettet, men er blevet afløst af andre spådomme om verdens endeligt. Der er derfor stadig gang i den grønne forretning, og magthaverne benytter lejligheden til at stramme grebet om borgerne med stadigt flere påbud og forbud – foruden pengeafpresning i form af ”grønne” afgifter.

ANNONSE

Også Greta Thunberg har udvidet sit sortiment, idet hun på det seneste er sprunget ud som kommunist.

ANNONSE