Kommentar

Partierne er blevet omdannet til ét krigsparti. Medierne er blevet til krigsråbet, der uophørligt slår på krigens trommer. Man taler om krig med en lethed, som var det en øvelse. Men i horisonten truer krigsguden. Han er vågnet fra sin dvale, og han vil gerne se blod.

Det er vestlig krigsindustri ved at klare. Russisk og ukrainsk blod.

Jeg ser en stor forskel på ledelsen omkring Zeleneskyj og den ukrainske befolkning, som ikke aner, hvad der foregår. Ukrainerne bliver ofret på krigsgudens alter ligesom russerne.

Putin er løbet ind i et gigantisk nederlag. De burde lade ham løbe: Tilbyd et tilbagetog, han kan gå med til: han må beholde Krim, der skal være folkeafstemninger i Donbas, Donetsk og Luhansk.

Men vestlige ledere er slet ikke kommet derhen. De siger, at det er Kiev, der bestemmer, hvornår der skal være et stop. Samtidig bliver der leveret stadigt mere avancerede våben, der gør det muligt at presse russerne tilbage. Hvorfor skulle ukrainerne stoppe? Det er der ingen tegn på og ingen grund til.

ANNONSE

Vestlige ledere kan ikke gemme sig bag Zelenskyis ryg. De lod ham løbe linen ud.

Samtidig siger vestlige ledere, at Putin skal stilles for en international krigsforbryderdomstol.

Som kongresmedlem Ron Paul siger: Hvorfor skulle Putin kapitulere, hvis han kan se frem til en celle i Haag? Putin er ikke Slobodan Milosevic. Forstår vestlige ledere overhovedet, hvad de taler om? De virker totalt afskåret fra virkeligheden.

2. februar er det 80 år siden slaget ved Stalingrad.

Vesten er ved at manøvrere ind i en position, hvor russerne vil se vestmagterne som Wehrmachts efterfølger. For 80 år siden var det Wehrmacht, nu er det NATO. Vi er ikke helt der endnu. Men det går hurtigt.

Derfor er det mærkeligt at se Mette, Jakob og Lars på en rundtur i Mikolajev. Ukraine er blevet Vestens korstog. Der stilles ingen spørgsmål.

Når først krigen er sluppet løs, er det svært at stoppe den. Krigen får sit eget liv. Den kører rundt med parterne. Den forhekser dem.

Vestlige ledere er ved at blive forhekset af krigen. Ultramoderne våben går til slagmarken i Ukraine. Russerne tilintetgøres.

Har du tænkt over, hvad en besejret fjende med 5.000 atomvåben er i stand til?

Ingen bekymringer? Ingen problemer?

Krigsguden kalder. Han er en streng herre at tjene.

ANNONSE