Doc-TV

Vi våker og ser ut på den norske vinterhimmelen som ligner et maleri av Frans Hals: Variasjoner av blått og grått. Men det er dukket opp et nytt fenomen: Blinkene fra vindmøllene på ryggen mot Odalen. De beveger seg såvidt. At disse går i pluss noen gang kan de bare drømme om. Men de er hevet over vanlige kalkyler.

Støre presterer å si at man ikke kan eksperimentere med strømeksporten for det kan komme en situasjon der vi må importere strøm. Han sier det mot viten og vilje. Hadde det vært en annen politiker ville hodet hans ligget på blokka.

Mediene har begynt med akklamasjon-journalistikk. Det rene sprøyt møter ingen motstand, men får utbre seg og renne over. Ekte journalistikk ville torpedert sprøytet, men norske medier vil ikke. De vil ikke røre sirklene. Maktens sirkler.

ANNONSE

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE

Mest læst