Doc-TV

NRK og VG ønsket så intenst at Ap og AUF skulle vinne skolevalget at de ignorerte tallenes klare tale: Ap falt fire prosent. De overså også at deres favoritter MDG og Rødt ikke slo an blant de unge. Det var nærmest naturstridig og dermed glattet de over og lot som om det ikke hadde skjedd. For at Jonas og Astrid Hoem kunne stråle.

Er dette journalistikk eller skuespill, et makebelieve.

Denne gangen foregikk bløffen for åpen scene og mange reagerte. NRK var nødt for å beklage.

Journalister skal ikke la seg presse av forventninger. I Politisk kvarter fikk Støre kontrære spørsmål. Han likte det ikke. Astrid Randen ga ham litt motstand.

Det er uvant at. virkeligheten trenger seg på. Hva synes Jonas om at Støre har overtatt ambassaden han en gang besøkte som utenriksminister, da Dagbladjournalisten Carsten Thomassen ble drept. Gir det ikke noen perspektiver, tyve år etter 9/11. Vi tror det gir mange ubehagelige tanker, men de holder dem for seg selv. Det burde de ikke. De burde fortelle folk at NATO uten en troverdig sikkerhetsgaranti fra USA er død.

I europeiske hovedsteder lurer de på hvem som bestemmer i Washington.

I Frankrike er demonstrasjonen mot lockdown og vaksinetvang mye større enn mediene rapporterer. Sist lørdag sluttet politiet seg til demonstrasjonene. De gule vestene har kommet igjen. Det skremmer makta både i Frankrike og Norge at motstand ot covid-regimet er noe venstre – og høyresiden kan enes om.

ANNONSE

Hvis dieselen går over tyve kroner og strømprisen blir liggende på en krone til vinteren, kan priseksplosjonen før til det politiske jordskjelvet som politiske kommentatorer som Skjalg Fjellheim frykter. Han ville ha en storkoalisjon mellom Ap og Høyre for å avverge radikalisering. Men det er jo tiltakene som avgjør.

I natt ble 900 sider korrespondanse med Anthony Fauci frigitt i USA. De viser at USA og Fauci finansierte forskning på gain of function, dvs hvordan gjøre coronaviruset mer smittsomt og dødelig.

Ikke ett ord i norske medier.

Vår virkelighet blir stadig mer uvirkelig.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

ANNONSE

Læs også

Læs også