Kopierede/fra hoften

I en nylig video omtaler Verdenssundhedsorganisationens leder, Tedros Adhanom Ghebreyesus, det fornuftige i at give COVID-boosters til børn. Det er ikke nogen god ide, mener han. Faktisk kan de slå børn ihjel.

Sådan faldt ordene: ”Hvis det skal bruges, er det bedre at fokusere på de grupper, der risikerer alvorlig sygdom og død, i stedet for – som vi har set i nogle lande – at give boosters for at dræbe børn, hvilket er forkert.”

De regeringsvenlige medier har nedtonet WHO-chefens mærkværdige udtalelse, og ”fakta-tjekkere” har skyndt sig at bortforklare udsagnet som en fortalelse. Reuters iler med at forklare, at online-optrinnet ganske vist er autentisk, men at Ghebreyesus’s sætning er blevet ”fejlkonstrueret”, og at det i virkeligheden ikke var, hvad han mente.

ANNONSE

Det er meget tænkeligt. På den anden side løber munden ofte over med, hvad hjertet er fuldt af.
Måske tænker WHO-chefen på de mange børn, der lider af hjertemuskelbetændelse (myokarditis) efter at være blevet injiceret med den eksperimentelle vaccine.

Part 2: Canada COVID Care Alliance Analysis Shows Pfizer’s Vaccination for Kids is ‘ALL RISK’ and No Benefit – Pfizer Acknowledges it Will Cause Myocarditis in Children (VIDEO)

ANNONSE