Kommentar

Højrefløjen bør blive opmærksom på, at medierne samarbejder problemfrit med staten og efterretnings-tjenesterne for at udskille personer som Kanye West og Nick Fuentes. Deres egentlige mål er Trump og hans 65 millioner vælgere og deres “fæller”, hvad enten de er i Brasilien eller Italien.

Myndigheder, Big Tech og Five Eyes meddeler deres fælles operationelle samarbejde. Men højrefløjen er ikke i stand til at erkende det.

Fra 2021:

Den 26. juli  reportederede Reuters, at Global Internet Forum to Counter Terrorism (GIFCT) ville udvide sine operationer betydeligt for at “slå ned på materiale fra white supremacists og højreekstremistiske militser.”

Facebook, YouTube, Microsoft og Twitter dannede GIFCT i 2017 som et uafhængigt efterretningsapparat. Det vil bruge data fra Five Eyes, en international efterretningsalliance af snesevis af agenturer fra CIA til MI6, til at ophøje the Proud Boys til status som al-Qaeda.

ANNONSE

“Enhver, der ser på terrorisme eller ekstremisme, må forstå, at der er andre ting. . . som kræver opmærksomhed lige nu,” sagde GIFCTs administrerende direktør Nicholas Rasmussen i et interview med Reuters og pegede på formodede trusler om højreekstremisme.

Five Eyes er efterretningssamarbejdet mellem Canada, Storbritannien, USA, Australien og New Zealand. Disse vender nu deres våben mod interne fjender. De spiontjenester, der finansieres af vælgerne, går i krig mod deres egen befolkning. Det er afgørende i vestlig historie.

Organisationer, der tidligere har arbejdet for formål af høj værdi, såsom antisemitisme, spænder sig selv for den ideologiske vogn og går på kompromis med deres arbejde. De krænker også grundlæggende borgerrettigheder ved at samarbejde med betalingstjenester såsom Paypal. En organisation, der skulle bekæmpe antisemitisme, bliver selv en forfølger. Det er utroligt.

Den 26. juli announced Anti-Defamation League et partnerskab med PayPal for at hjælpe onlinebetalingssystemet med at afvise service til finansielle netværk, der ifølge ADL “støtter ekstremisme og had” eller bringer “udsatte samfund” i fare. Som Jonathan Tobin notederede i New York Post, “ADL siger ikke, hvordan den vil træffe sine beslutninger. Men i betragtning af dens ideologiske orientering er der næppe tvivl om, at ADL vil rette målet mod enhver, der tager afstand fra støtte til Black Lives Matter og andre venstreorienterede bevægelser.” Tobin har grund til at bekymre sig.

Denne form for partnerskab ville kræve, at Paypal ikke kun giver ADL adgang til brugertransaktionshistorik, men ville også åbne disse oplysninger for de retshåndhævende myndigheder. Man behøver ikke engang at læse mellem linjerne for at se dette; den stille del bliver sagt højt. “De oplysninger, der indsamles gennem initiativerne, vil blive delt med andre firmaer i den finansielle industri, retsudøverne og de politiske beslutningstagere,” fortalte PayPal til Reuters. told PayPal.

Disse kræfter går efter personer som skiller sig ud og brændemærker dem. En af dem er Nick Fuentes.

Hvad regnes ifølge vores nye offentlig-private nationale sikkerhedsapparat for ekstremisme eller terrorisme? Alt, hvad der kan karakteriseres som “antisemitisme, islamofobi, racisme, anti-immigrant, anti-sort, anti-spansk og anti-asiatisk bigotteri,” rapporterer Reuters. Med andre ord, ethvert smudsord, som Venstrefløjen kaster mod sine fjender, hvilket er, uanset om de vil erkende det eller ej, det bestående samfund. Faktisk arbejdede ADL for nylig sammen med Twitter for at deplatformere den kontroversielle politiske kommentator Nick Fuentes.

Arbejdsdeling

Der er en arbejdsdeling inden for den nye sikkerhedsstat. Organisationer, der tidligere har eller nominelt vil arbejde for menneskerettigheder, går efter individer og brændemærker dem. Banker og andre virksomheder følger trop ved at udstøde dem. Hvis nogen kan stemples som islamofob, transfobisk eller antisemitisk, gælder almindelig civilbeskyttelse ikke længere. Så er de frit vildt.

Medierne accepterer det ikke kun, de går i spidsen for det. Det store tavse flertal forstår ikke helt dimensionerne af det, der sker.

Dagen efter at ADL published en “ekstremistisk” profil af Fuentes, suspendederede Twitter hans konto permanent. Fuentes er kontroversiel, men praktisk talt harmløs. Men det er netop pointen. Disse indledende magtdemonstrationer udvælger altid individer som Fuentes, fordi de er svære at forsvare i pænt selskab, og i æraen med skyldfølelse, bliver ethvert forsvar af dem automatisk taget som en implicit godkendelse af alt, hvad den person har sagt og gjort. Folk som Fuentes er dog aldrig de rigtige mål, men kun ofre for et regime, der spænder musklerne, før det påtager sig de tunge løft og udvider sin appetit til den bredere befolkning.

https://amgreatness.com/2021/08/01/american-zapatistas/

ANNONSE