Kopierede/fra hoften

Der er langt mellem journalister, man kan stole på, for det bliver stadigt tydeligere, at journalister har et politisk program, som er deres egentlige ledetråd. De fleste af dem prøver end ikke at beskrive virkeligheden, når det kommer til tidens mest afgørende problemstillinger – den påståede klimakrise, masseindvandringen, islam, woke-ideologien og de populistiske oprør i USA, Frankrig, Tyskland, Italien m.fl.
En af de få tilbageværende, rigtige journalister er den uafhængige amerikaner Glenn Greenwald, som altid er værd at lytte til. Ikke fordi han nødvendigvis har ret, men fordi han i det mindste prøver at forholde sig uhildet og objektivt til verden, som jo var det, journalister skulle, og som er begrundelsen for, at skatteyderne tvangsindlægges til at forære dem enorme summer i mediestøtte. I realiteten kunne vi lige så godt give pengene direkte til Enhedslisten, Socialdemokratiet og De radikale. I USA er medierne med få undtagelser blevet afdelinger af det demokratiske parti.
Blandt de utilsigtede konsekvenser af mediernes ensretning er svigtende tiltro til statens institutioner. Medierne har efterhånden dækket over så mange af deres løgne, at det er svært at tro på noget, som de udbreder. Når magthaverne fortæller om covid, vacciner, krigen i Ukraine, inflationen, energikrisen, sabotagen mod Nord Stream m.v., vil dele af befolkningen automatisk gå ud fra, at sandheden nok er den modsatte af, hvad myndigheder og medier fortæller.
Som Glenn Greenwald bemærker, led troværdigheden et knæk, da CIA i 2002-2003 berettede om Saddam Husseins masseødelæggelsesvåben, som ikke fandtes, men blev brugt som begrundelse for den amerikansk-ledede invasion af Irak. CIA troede muligvis selv på historien, men den undskyldning gjaldt ikke, da FBI i 2016 med rent politiske motiver opdigtede en sammensværgelse mellem Donald Trump og Vladimir Putin, som blev undskyldningen for flere års ”undersøgelser” af Trumps påståede landsforræderi. Justitsministeriet og FBI er stadig i gang med deres forsøg på at sværte Trump som en fare for demokratiet, og som bør arresteres, dømmes og sættes i fængsel.
Demokraternes og mediernes bestræbelser går ud på at eliminere enhver opposition mod deres planlagte afvikling af det gamle USA til fordel for en helt nyt land, hvor Den Dybe Stat altid vil have magten. Og når de er færdige derovre, kommer turen til os.
Intet under at der er skabt uovervindelige skel i befolkningen mellem regimets tilhængere og de mange millioner, der ikke tror på et ord, som kommer fra Washington og udbredes af medierne.
Under sådanne omstændigheder kan intet demokrati bestå.
ANNONSE