Doc-TV

Regjeringen rikker seg ikke av flekken når det gjelder å lette på tiltak, og en hel næring står i kne. Norge står i kne.

Vaksinestrategi har vært Norges eneste strategi for å komme ut av pandemien og myndighetene fortsetter med denne, til tross for at den ikke virker. For å si det på en annen måte: hadde vaksinen virket, hadde vi ikke gått inn i det tredje året med nedstengninger.

Argumentene for nedstengning endrer seg stadig. Først skulle vi «flate ut kurven», så skulle vi isoleres for å ikke drepe hverandre, så skulle vi sørge for at sykehusene ikke ble overbelastet og det siste er at vi må unngå å knekke fastlegene og legekontorene. Som Tone Sofie Aglen skriver i sin kommentar i VG i dag:

«I debatt etter debatt har helsemyndighetene veket unna når de er blitt konfrontert med hvor «bristepunktet» er. Det virker å være et like bevegelig mål som begrunnelsene for strenge smitteverntiltak.»

Tilliten til myndighetene er tynnslitt.

Men politikere og helsetopper, som ikke vil innrømme feil eller snu kursen, lar seg ikke rikke, isteden manipuleres skylden for et samfunn på bristepunktet over på 10 prosent av befolkningen: de uvaksinerte – syndebukken for flere tiår med mislykket politikk. Syndebukken for den mislykkede vaksinestrategien. Syndebukken for at samfunnet knekker.

ANNONSE

Velkommen til Dagsorden med Øyvind Thuestad, Erling Marthinsen og Rebecca Mistereggen, gjestet av Peter Dvergsdal.

I videospilleren kan dere gå frem til slutten av nedtellingen for å komme til starten av programmet med en gang.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Skriv en mail til dan@document.no hvis du ønsker å bli med på mailinglista der vi gir dere daglige oppdateringer om sendetider.

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

ANNONSE

Mest læst