Kopierede/fra hoften

Jeg er medlem af Nye Borgerlige, men håber, at Morten Messerschmidt og hans tapre skare opper sig og får styr på deres politik og strategi. Der er nemlig plads til såvel NB som DF, idet de ideelt set burde appellere til forskellige vælgersegmenter.
Nye Borgerlige er et dansksindet, liberalt parti, mens Dansk Folkeparti er et dansksindet socialdemokrati. Det var Mette Frederiksens forgængere også, men i løbet af 1970’erne blev Socialdemokratiet kapret af halvstuderede røvere, der så det som deres opgave at udbrede progressive ideer i stedet for at varetage arbejdernes interesser – som bl.a. er at have et land, de kan kalde deres. Jeg er opvokset i en socialdemokratisk arbejderfamilie og ved, hvad jeg taler om.
Da DF var bedst, udfyldte partiet det tomrum, som de socialdemokratiske tankehelte havde efterladt. Det er det rum, som Messerschmidt må og skal generobre.
Nye Borgerlige er for de danskere, der vil kæmpe for fædrelandet, men som vil begrænse den offentlige sektor og som vender sig imod den voksende statsregulering og indgrebene i borgernes ret til at bestemme over deres eget liv.
DF og NB supplerer hinanden på bedste vis.
ANNONSE