Doc-TV

Nordmenns økonomi går harde tider i møte, inkassobyråene advarer mot inkassosmell til høsten som følge av 600 000 husstander som ikke klarer å betjene regningene sine – hva gjør politikerne? Jo, de reiser på ferie.

Samtidig står Norge overfor en helt surrealistisk ny virkelighet: strømrasjonering  i energinasjonen Norge kan bli et faktum. Hvor er politikerne? Jo, de er på ferie, med unntak av Sosialistisk Venstreparti og Rødt, som har prøvd å kalle regjeringen tilbake fra ferie for å løse den politiske krisen de har påført nasjonen og dens innbyggere.

Norge er ikke enestående hva det gjelder selvdestruktive politiske tiltak, noe Erik Selle og Rebecca Mistereggen snakker om både på nasjonalt nivå og på internasjonalt nivå. At Norge har en politikerkrise er ett av flere temaer Selle og Mistereggen tar deg gjennom i denne torsdagens sommer-sending.

ANNONSE

Vi skal likevel ikke miste motet, for det finnes også gode nyheter, inspirasjon og motivasjon til å gjøre bedre!

Velkommen til Doc-TV Sommer.

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

ANNONSE

Læs også

Mest læst

Dumhedens triumf

Læs også