Kommentar

Som læsere af dette sted nok har opdaget, er jeg ingen beundrer af den amerikanske præsident. Egentlig har jeg mest medlidenhed med den affældige klovn, som det demokratiske parti fik anbragt i Det Hvide Hus. Resultatet er, at ikke bare Bidens åndsevner er i frit fald. Det samme er USA.
Det står nu så galt til, at en masse amerikanere er begyndt at emigrere til Mexico, som ganske vist er plaget af udbredt kriminalitet, men det samme er Los Angeles, og i Mexico er de daglige fornødenheder i det mindste til at betale.
Men ret skal være ret. Joe Biden har netop fortalt, hvordan han vil bekæmpe inflationen. Jeg ved ikke, om hans plan har været omtalt i danske medier, men er Bidens egne ord:
“Vi kan gøre alt dette. Jeg beder, alt hvad jeg beder om, er, at de største virksomheder og de rigeste amerikanere begynder at betale deres rimelige andel af skatterne. Jeg er dødsens alvorlig.”
Tilbage står at udrede, hvordan højere skatter vil bidrage til at sænke priserne. Men det kan præsidentens mange støtter i de danske medier sikkert forklare.
De kan måske også hjælpe med at udrede en række mystiske udtalelser af Bidens vicepræsident, Kamala Harris, som kan ende med at blive leder af den vestlige verden, når den rablende olding er blevet kørt til plejehjemmet. Tucker Carlson fra Fox News har været behjælpelig med at finde nedenstående perler:
“I ved, når vi taler om vore børn, jeg ved om denne gruppe, vi tror alle at når vi taler om samfundets børn, de er børn af samfundet.”
Her er mere fra Harris:
“Det er på tide for os at gøre, hvad vi har gjort, og denne tid er hver dag. Hver dag er det på tide, at vi bliver enige.”
“Hele denne sag om grænsen. Vi har været ved grænsen.”
En journalist fra NBC indvender: “Du har ikke været ved grænsen.”
Harris: “Og jeg har ikke været i Europa. Jeg mener, det tror jeg ikke.”
Vicepræsidenten går til gengæld ind for sammenhold: “Vi må arbejde sammen, arbejde sammen for at se, hvor vi er, hvor vi er på vej hen, men også se det som et øjeblik, ja, tilsammen.”
Tilsammen udgør den amerikanske præsident og vicepræsident et interessant hold.
ANNONSE