Kommentar

I den seneste uge er medier verden over eksploderet med rapporter om den sjældne sygdom abekopper ( Monkeypox ). At udbruddet nærmest på dagen falder sammen med en øvelse, som Nuclear Threat Initiative (NTI) arrangerede i 2021, kan selvfølgelig være en tilfældighed, men meget tyder på, at vi her har at gøre med et akut tilfælde af Monkey Business .

Øvelsen, som blev tilrettelagt i samarbejde med The Munich Security Conference – endnu en prestigefyldt tænketank for globalister og ledere fra hele verden, blev præsenteret som følger på NTIs hjemmeside:

Skærmbillede: NTI

Sådanne øvelser, på engelsk ‘kaldet a’ tabletop exercise ‘, arrangeres ofte både i den kommercielle verden og i organisationer som FN. Du ønsker at træne i et scenarie, der kan opstå, du vil være forberedt. Så langt så godt.

Scenariet for denne specifikke øvelse var, at en abekoppepandemi var brudt ud i det fiktive land Brinia.

The exercise scenario portrayed a deadly, global pandemic involving an unusual strain of monkeypox virus that emerged in the fictional nation of Brinia and spread globally over 18 months. Ultimately, the exercise scenario revealed that the initial outbreak was caused by a terrorist attack using a pathogen engineered in a laboratory with inadequate biosafety and biosecurity provisions and weak oversight. By the end of the exercise, the fictional pandemic resulted in more than three billion cases and 270 million fatalities worldwide.

I marts 2021 var der næppe nogen uden for den lille verden af ​​virologer som Peter Dazhak og Anthony Fauci , for at nævne nogle få, der kendte til denne sygdom. Men så er det tilfældighedernes spil, der i hvert af de tilsyneladende tilfældigheder begynder at ramme én i øjet. Her fra rapporten om øvelsen, som blev offentliggjort i november 2021. Bemærk datoerne:

ANNONSE

Strengthening Global Systems to Prevent and Respond to High-Consequence Biological Threats. Results from the 2021 Tabletop Exercise Conducted in Partnership with the Munich Security Conference. Skjermdump: NTI

Hvad er NTI?

Vi blev tipset om resultaterne af denne øvelse lørdag den 21. maj. Mindst to vågne læsere pegede på dette mærkelige sammenfald i øvelsens datoer og den pludselige opmærksomhed omkring abekopper. Et af de første spørgsmål, der rejste sig for undertegnede, var, hvad Nuclear Threat Initiative (NTI) er en slags organisation, og hvad nukleare trusler har med medicin at gøre.

The Nuclear Threat Initiative (NTI) er en ‘uafhængig organisation grundlagt i 2001 af den amerikanske senator  Sam Nunn  og filantropen  Ted Turner  i USA’, og den arbejder for at afværge katastrofer, angreb og ulykker relateret til masseødelæggelsesvåben – nukleare, biologisk, radiologisk, kemisk og cyber’, står der at læse på norsk Wikipedia. Nu er denne forfatter så gammel, at jeg husker senator Sam Nunn (D) fra længe siden. Ted Turner er også et kendt navn. Mange husker ham måske bedst, fordi han giftede sig med den amerikanske skuespillerinde Jane Fonda, men jeg husker ham selv som grundlæggeren af ​​Cable News Network, altså CNN. Begge disse stiftere er voksne mænd, født i 1938, og denne gang vil vi nøjes med at påpege, at begge ( her og Ted Turners United Nations Foundation ) er opført som bidragydere til Klaus Schwabs edderkoppeorganisation, World Economic Forum.

At Obamas tidligere energiminister (2013-17) Ernest Moniz er NTIs øverste leder er måske ikke så mærkeligt, al den tid Moniz er atomfysiker. Men under en søgning af Moniz i World Economic Forums arkiver dukkede et hit op, som fik mine røde flag til at gå op, ikke mindst i lyset af dagens store energikrise:

Skærmbillede: World Economic Forum

Überificere energimarkedet? Bill Gates i samtale med den daværende amerikanske energiminister, Ernest Moniz? Tankevækkende, faktisk.

Den gamle garde i NTI. Fra venstre Ernest J. Moniz, Ted Turner og Sam Nunn. Skærmbillede: NTIs årsrapport for 2021

Så hvem finansierer denne tænketank, der afholder toptunge skrivebordsøvelser om alle verdens katastrofer, der kunne ramme menneskeheden?

Årsrapporten for 2021 giver nogle svar, men hverken budget eller donorer nævnes specifikt. Vi skal se videre.

Den første indikation af, at noget er, hmm slående, kan findes på Wikipedias sider:

I begyndelsen af ​​2018 modtog NTI et tilskud på 6 millioner dollars fra Open Philanthropy Project. Bevillingen vil blive brugt til at “hjælpe med at styrke dens indsats for at dæmme op for globale biologiske trusler, der er steget i takt med, at verden er blevet mere indbyrdes forbundet.” I januar 2018 meddelte NTI, at de havde modtaget $250.000 i støtte fra Bill og Melinda Gates Foundation . Disse penge vil hjælpe med at fremme NTI’s indsats for at udvikle et “Global Health Security Index”. Indekset vil analysere et lands biologiske programmer og retningslinjer. Wikipedia )

Inden vi går videre, kan det nævnes, at ” Global Health Security Index ” er baseret på flere eksperter, som også udmærker sig i tæt samarbejde med World Economic Forum og andre globalistiske organisationer. Bill & Melinda Gates Foundation er godt repræsenteret af David Blazes, vicedirektør for Gates Foundations Global Health Program, og Scott F. Dowell, vicedirektør for vaccineprogrammet samme sted. At den tidligere souschef i Gingko Bioworks Inc., en virksomhed, der markedsfører sig under mottoet ” Biology by design “, og som også tilhører World Economic Forums loyale medlemmer , så at sige ikke udelukkende er til at stole på.

Open Philanthropy Project  (OPP) lyder som et vidunderligt projekt. Vi giver ordet tilbage til Wikipedia:

Open Philanthropy er en forsknings- og bevillingsfond, der har til formål at dele sine resultater åbent. Deres to nuværende chefer er Holden Karnofsky og Alexander Berger, og dets hovedsponsorer er Cari Tuna og Dustin Moskovitz . Dustin siger, at deres formue, til en værdi af 11 milliarder dollars, er “samlet omkring os lige nu, men den tilhører verden. Vi planlægger ikke at have meget, når vi dør.” Wikipedia )

Hmm. Åben og gennemsigtig filantropisk virksomhed i vor tid er næsten for godt til at være sandt. Er det virkelig sandt? For insiderne er Dustin Moskowitz kendt som medstifter af Facebook. Fokusområderne, udover global sundhed og udvikling , er interessante:

Skærmbillede: OPP

Hvad mere end støtte til militante dyrerettighedsaktivister bag al denne godhed, finder vi på Activistsfacts.com . Det er i sandhed en broget forsamling, Det Demokratiske Parti inklusiv:

Skærmbillede: Activist Facts

Og hvad så?

Og hvad så? vil faktatjekkerne spørge. Hvad er der galt med at have skrivebordsøvelser, der redder verden fra nye pandemier?

Det er der som udgangspunkt ikke noget galt i. Men når forbindelserne til Klaus Schwab og andre berømte globalister, der ønsker at vende op og ned på verden i form af deres ” Great Reset “, er så mange og omfattende, kan det ikke kun skyldes tilfældigheder. Blandt deltagerne og forfatterne af NTI’s monkey cups-rapport er der snesevis af navne, der har at gøre med World Economic Forum og/eller Biden-administrationen:

Så når den amerikanske præsident Joe Biden i USA Today bliver citeret for at sige ‘ alle burde være bekymrede for abeudbruddet ‘, er jeg endnu mere bekymret, dog ikke af samme grund som præsidenten.

Robert Malone , velkendt af Document-læsere , har skrevet en artikel om substack, der kan læses gratis ( et videointerview vil blive lagt op senere ). Den har titlen Monkey Pox – Truth versus Fearporn.

In my opinion, based on currently available information, Monkeypox is a virus and disease which is endemic in Africa, emerges sporadically after transmission into humans from animal hosts, and is typically spread by close human contact. It is readily controlled by classical public health measures. It does not have a high mortality rate. Unless there has been some genetic alteration, either through evolution or intentional genetic manipulation, it is not a significant biothreat, and has never been considered a high threat pathogen in the past.

Er det noen som tror at det også er tilfeldig at dette kommer samtidig med Erna Solbergs utnevnelse til styret Global Citizen og med WHOs årsmøte?

ANNONSE