Doc-TV

Regjeringens pressekonferanse om havvind minnet om et dårlig vekkelsesmøte for en menighet i motgang. Smilene var anstrengte, kritiske spørsmål og konkrete tall på hva denne “merkedagen i norsk industri- og energihistorie” vil koste samfunnet var helt fraværende. Tallene får du av Kent Andersen i kveldens Dagsorden, der det også blir gjensyn med Charles Ortel.

Få skriver mer og bedre om klima enn Documents egen Kent Andersen. Hans Klima – Antiklimaks er nå i fjerde opplag, i juni kommer hans nyeste bok, og torsdag kommer en egen kronikk om hvorfor regjeringens satsing på havvind er katastrofalt dyr og forfeilet!

Men først kommer altså Kent i studio, der han knuser tallmagien som ikke virker på oppegående mennesker. Dessverre kan det synes som en uproporsjonal stor andel av befolkningen, ikke minst hos de som skal styre og stelle oss, sliter både med lese- og regneferdigheter!

ANNONSE

Én gang klarer programleder Geir Furuseth å sette fast Klima-Kent. Han hadde ikke hørt om Kinangop i Nyangara fylke! Der tapte Norfund, som er Statens investeringsfund for utviklingsland, 94,3 millioner kroner på nettopp vindkraft.

Tellevansker er ikke bare noe norsk fenomén. Charles Ortel kan fortelle at USAs sittende president Joe Biden også har vansker med matematikken, og ordene. På en pressekonferanse om inflasjonen i USA i går, viklet Biden seg som vanlig inn i selvmotsigelser og forsnakkelser.

Det siste spørsmålet Biden fikk var om ikke det beste tiltaket for å dempe inflasjonen ville være om han gikk av.

Se hva Biden svarte i kveldens sending.

Rumble:

Odysee:

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Kents bok her!

 

ANNONSE

Læs også

Læs også