Kopierede/fra hoften

Marine le Pens ønske om forbud mod islamiske tørklæder i det offentlige rum skaber som forventeligt furore blandt iagttagere, der ikke har forstået slørets mening.
Den britiske journalist Gideon Rachmann (citeret i Berlingske) er bekymret:
“Hendes løfte om et totalforbud mod at bære muslimske tørklæder i det offentlige rum er stærkt illiberalt og ville være uden fortilfælde i Europa.”
Le Pen vil have politiet til at udstede bøder til alle med hijab, og det “lyder som opskriften på konstante konfrontationer på gaden. Relationerne mellem politiet og muslimske miljøer, der allerede er anspændte, vil formentlig blive meget værre.”
Også i Danmark vil mange være enige med Gideon Rachmann. Det er grimt at skabe konfrontationer. Vi vil hellere have fred og ro end ballade og splittelse.
De færreste spørger, hvoraf konfrontationen udspringer og med hvilket formål. Og hvad er konsekvenserne af den muslimske tildækning?
For at besvare disse spørgsmål må vi søge tilbage til en primitiv tid, som moderne vesterlændinge troede, at vi havde lagt bag os. I dagens Vesten har vi ligestilling mellem kønnene, og vi har tilmed mange køn at ligestille. Vi husker ikke, at det er et ret nyt fænomen, som kun har sat sig igennem hos os. I mange primitive kulturer som islam gælder det stadig, at kvinderne er mændenes ejendom, og at tilsløringen er det ydre bevis på denne ejendomsret.
Tørklædet manifesterer skellet mellem to slags mænd: Dem der ikke forsøger at kontrollere deres kvinders seksuelle adfærd, og dem for hvem det er magtpåliggende. En tilsløret kvinde er utilgængelig for vantro mænd, mens en muslimsk mand har ret til at bemægtige sig hvem han lyster.
Det skaber en samfundsmæssig ubalance, som ikke er Marine le Pens opfindelse, men selve den strategiske grundide i islam – og blandt hovedårsagerne til Muhameds 1400-år-lange sejrstog. Mænd, der ikke vil forsvare stammens kvinder, er skvat og vil gå under.
Man forstår derfor godt, at så mange vestlige kvinder stemmer på partier, der vil have mere islam. Hvad skal de med slapsvanse, der bruger tiden på at sige undskyld for alt det onde de har gjort, når de kan få den uforfalskede ørkenvare?
Ordet undskyld findes ikke i islam, og det skaber respekt.

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Servicemeddelelse

Manifest i en mørk tid