Doc-TV

Norge vil sin vane tro ha i pose og sekk. Staten tjener seg søkkrik på høy oljepris, som følge av Bidens grønne skifte og nå spenningen knyttet til Putins invasjon. Men den andre siden av Ola nordmann vil gjerne kompensere for denne profiteeringen ved å levere våpen til Ukraina.

Men forsvarsminister Odd Roger Enoksen kan ikke forestille seg at det vil kunne utløse motreaksjoner fra Russland. Han ser ikke hvordan det ville være mulig, og har vi ikke NATO i ryggen? I tilfelle.

Ønsketenkning på vei inn i en krig er ikke gunstig. Bevisstheten om at vi tjener på krigen er ikke fremme i offentligheten. For det er jo ikke befolkningen den høye oljeprisen kommer til gode. Det er staten. Befolkningen må tvert om betale for det grønne skiftet i form av høy strømpris.

ANNONSE

Hvis myndighetene var så moralsk hederlige som våpenleveransene foregir, skulle de også gjort noe for å forberede befolkningen på høyere energipriser og faren for storkrig. Ingen av delene blir gjort. Staten velger heller å satse på pose og sekk. Så lenge det går.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

ANNONSE