Doc-TV

Venstresiden bar på en hemmelig drøm om unntakstilstand, som ville gitt dem anledning til å være helter mot fascistene. Men virkeligheten har en egen evne til å finne overraskelser. For hvem er det som opptrer i rollen som fascister? Venstresiden.

Den ris derfor av demoner: Fortidens bilder av arbeidere som meies ned. Det er de som holder i børsene ug de har et enormt behov for å bortforklare det som skjer. Mediene hjelper dem med det. Journalistene er aktive, operatører og spinner fortellingen om at dette er mennesker som er anti-government. Det er uttrykket som brukes. TV-ankrene brukes det uten ironi.

Historien er død for dem.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

ANNONSE

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

ANNONSE

Læs også

Læs også