Doc-TV

På en dag der andre norske medier løper som veldresserte hunder etter menn med fløyter, velger Hans Rustad og Geir Furuseth å se på hva som ofte gjemmes eller glemmes. De to veteranene tar seerne med på en rundreise som sveiper innom Mexicos nordgrense, mullahene i Teheran og Wien, ukrainske biolaboratorier med forbindelser til Biden-familien og den allestedsnærværende Fauci, før de tar oss med til våre egne myndigheters sviktende tillit.

Før dere setter dere vel til rette med sendingen, ta dere også tid til å se videoen(e) i denne saken. Det vil gi dere en pekepinn om hvordan det kan ha seg at myndighetenes tillit ikke er tiltakende, for å si det mildt.

Ted Cruz (R): – Hvorfor reiser ikke Biden til grensen mot Mexico?

 

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

De som ønsker daglige varsler om Dagsordens sendetid på e-mail, kan skrive til dan@document.no

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE