Kopierede/fra hoften

Jeg har flere gange blogget om Nadia Nadim, som Berlingske i 2017 udnævnte til ‘Årets dansker’. På daværende tidspunkt boede afghaneren i USA, og omtalte sig selv som verdensborger. Senere flyttede hun til Paris, og nød dagligdagen på et hold uden franskmænd: “Jeg tror, jeg trives bedst, når det er mere multikulturelt.”

For woke-journalister har Nadia Nadim fået gudestatus. Hun er ikke en blond kristen som Wozniacki, men en muslim fra Afghanistan, der kom til Danmark som flygtning. Hun hader den danske udlændingedebat, og omfavner det multikulturelle. Samme journalister har gennem længere tid ført kampagne mod Qatar, der afholder VM i fodbold næste år – ikke på grund af emiratets sharialovgivning, men på grund af migranters arbejdsvilkår. Qatar er den vigtigst samarbejdspartner for Taliban-bevægelsen, som Nadim officielt er flygtet fra.

I sidste uge ødelagde hun så den gode stemning. I en video fra ‘Qatar Supreme Commission’ står hun frem som ambassadør/frivillig for Qatar, og har kun rosende ord til overs for Qatar. Konkret taler hun om afghanske flygtninge i Qatar, men hun lader sig tydeligvis bruge af regimet. Billederne taler for sig selv.

ANNONSE

“… Nadim maler et andet billede af Qatar i en video fra Twitter-siden SC News, som leverer nyheder om mesterskabet i Qatar.

– Jeg er meget positiv om det, der sker her, og jeg er også taknemmelig. For mig handler det om at hjælpe mennesker i nød, og det gør det helt sikkert også i Qatar. Og det er noget, mennesker bør anerkende.” (TV2.dk, 18. december 2021)

ANNONSE