Doc-TV

Når det amerikanske helsedirektoratet får 400 millioner dollar til å lage et register over vaksinerte og uvaksinerte handler det ikke om helse. Sammen med koronapass er dette verktøy til å kontrollere befolkningen. Det er ufattelig å høre kjente journalister og kommentatorer lange ut mot uvaksinerte som om de ønsket å utsette dem for ubehageligheter, hvis de kunne. De bebreider nærmest myndighetene at det ikke tar autoritære metoder i bruk, for det skylder vi fellesskapet. De foretar en ny definisjon av den liberale rettsstaten og er indignerte på alle som ikke er enig med dem. De stinker av dårlig samvittighet.

Pandemien vil ikke gå over. Det innføres nå et system som kommer til å bli varig. Derfor vokser motstanden.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE