Doc-TV

Nærmeste politistasjon for å få pass var Kongsvinger – i Oslo var det først ledig i juni. Kongsvinger er en rolig by, men ikke roligere enn at en restaurant ved siden av bensinstasjonen brant ned for ikke lenge siden. Var det ikke noe med at den var påsatt, forsøkte jeg meg. -Jo, de sier det, svarte ekspeditøren som ellers var søt nok. Men så turde hun ikke si mer.

Når folk trekker seg unna er det fordi de vet at brannen er “følsom”. En tilsvarende “følsom” brann fant sted på Hamar for ikke lenge siden. Der måtte 44 mennesker evakueres midt på natta. Fire-fem ble pågrepet etterpå. En klar indikasjon på at det ikke var noen “vanlig” pyroman.

Branner for å bli kvitt konkurrenter er kjent fra Sverige og til dels Danmark. Nå ser det ut til å ha kommet hit.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

ANNONSE

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

ANNONSE

Læs også

Læs også