Doc-TV

– All kritikk starter med kritikk av religion, sa Karl Marx. En gang i tiden var maktkritikk, og ikke minst: kritikk av religion, venstresidens varemerke. Man tok ikke fem øre for å kritisere, ja håne, kristendommen på det groveste. Men så kom islam til Norge, og det som fulgte var venstresidens skammelige faneflukt. Cemal Knudsen Yucel, leder av Ex-muslims of Norway, er ikke nådig i sin omtale av venstresidens svik.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

ANNONSE