Kopierede/fra hoften

Grafik: Nye Borgerlige, 2021: PLANEN – for et mere borgerligt Danmark

Selvom Jarl Cordua kalder Nye Borgerliges 2035-plan for ‘klassisk borgerlig politik’, så er den god nok her. Det er vitterlig borgerlig politik. Venstrefløjen er ideologisk hæmmet, og mener som altid, at baby dør, hvis statsbudgettet på mere end 1000 mia. årligt mindskes med promiller. Det er dog værd at huske på, maksimalstaten er deresbaby, ikke vores. Der er to retninger, og venstrefløjens vej er en firesporet motorvej uden afkørsel.

Jeg er vild med planen om at nedlægge DR, omend jeg nok ville foretrække privatisering, så det sker langsomt og jeg kan blogge dødsskrigene fortløbende. Unge danskere er opvokset uden monopolet, indvandrere gider ikke betale til ‘Danmarks Radio’, og i den forstand var Dansk Folkepartis skattefinansierede model den værst tænkelige.

Fra Berlingske – Pernille Vermund klar med drastisk plan: Vil sænke skatten voldsomt – og skære 100.000 offentligt ansatte.

“Det centrale tema i Nye Borgerliges plan er at styrke det private på bekostning af det offentlige.

Det offentlige skal disponere over en langt mindre del af de penge, der tjenes i landet – dem skal borgerne selv have i hænderne i form af skattelettelser for over 100 milliarder kroner.

Den private sektor skal samtidig fylde mere – og den offentlige sektor skal fylde mindre.

Konkret mener Nye Borgerlige, at der hvert eneste år skal skæres 7.000 offentligt ansatte – 100.000 i alt, når vi når 2035.

Ifølge Pernille Vermund handler det ikke kun om økonomi, men også om det, hun kalder borgerlig ‘værdikamp’.

I planen gør partiet en selvstændig pointe ud af, at den private sektor – med dens fokus på omsætning og profit – er den offentlige tankegang overlegen. …

DR, som vi kender det – hvor det koster over tre milliarder skattekroner om året – skal nedlægges.

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Servicemeddelelse

Manifest i en mørk tid