Kommentar

Visse konspirationer får større vægt når der bliver flere af dem. Amerikanerne har en dyb rodfæstet mistro til den føderale regering. Washington har slet og ret en dårlig klang og afstanden er større end nogensinde.

Det forstår danskere ikke, som stoler på mainstreammedierne, de dækker nu over de aktive konspirationer som undergravingen af Trumps præsidentskab. Dagens konspirationer har tilbagevirkende kraft: NTB beskytter Obama og Biden når de skriver om de ikke frigivne dokumenter fra 9/11, som viser samarbejdet mellem Jihadisterne og Saudi-Arabien.

Der er for mange sådanne hunde begravet i Washington. En af de største er John F. Kennedy-attentatet 22. november 1963. Allerede da det skete opstod mistanken om ”foul play”. Det skete da Lee Harvey Oswald blev dræbt af Jack Ruby da han blev gelejdet ud af FBI-agenter, lige foran deres øjne. Ruby var en lurvet barejer. Hvilken interesse skulle han have i at likvidere præsidentmorderen? Ruby døde senere af kræft.

ANNONSE

Den tidligere New York Times-journalist Philip Shenon skrev en bog om 9/11-kommissionen. Medarbejderne til hovedmedlemmerne var dem, der gjorde det grove arbejde, men de havde ikke lov til at snakke med pressen. Da rapporten var færdig var de tilgængelige og Shenon opdagede, at 9/11 var en katastrofe som aldrig skulle være sket. Der var mange signaler sommeren 2001 om at noget stort skulle ske, men inkompetence og magelighed gjorde at de ikke blev taget alvorligt.

Bogen blev en succes og Shenon kunne sige sit job op og blive forfatter på fuld tid. Kort efter fik han et telefonopkald fra en advokat der havde stået tæt på Warren-kommissionen, som blev nedsat syv dage efter mordet i Dallas.

Han anbefalede at Shenon gjorde det samme med Warren-kommissionen som med 9/11-kommissionen: Snakke med de unge advokater som gjorde arbejdet. Shenon tog ham på ordet og afholdt tyve interviews. Det blev til: “A Cruel and Shocking Act: The Secret History of the Kennedy Assassination,” som udkom i 2013.

Kennedy-attentatet er en hændelse som præger amerikanerne til denne dag. Kennedy og Jacqueline var det unge præsidentpar. Han symboliserede 60-ernes unge ”spirit”. Da han blev dræbt var det som om noget af drømmen brast.

Shenon holdt et foredrag ved Sarah Lawrence College  i 2015 som er vel værd tiden at se.

Her kommer det frem at Harvey Oswald var i Mexico City efteråret 1963 og åbent gav udtryk for – i manges påhør – at han kom til at dræbe Kennedy. Oswald havde et forhold til en kvinde som arbejdede på den cubanske ambassade. Dette var chokerende oplysninger. De var vel blevet endevendt af Warren-kommissionen? Men det var netop det, de ikke var.

Den amerikanske ambassadør Charles Thomas fik nys om disse oplysninger og begyndte at lække. Han informerede Washington, men i stedet for taknemlighed blev han mødt med en kold skulder. Thomas blev til slut sparket ud fra State Department til trods for en lysende karriere.

Hans mappe i State Departement forsvandt, senere undskyldte man sig med at hans opsigelse skyldtes en ”clerical error”. Bureaukratiet indrømmer ikke fejl.

Men hvorfor skulle Washington undlade at efterforske et muligt spor til Cuba? Var der skeletter i skabet? Den mægtige CIA-chef Allan Dulles måtte gå af efter det mislykkede forsøg på at invadere Cuba i 1961. Dulles var medlem af Warren-kommissionen, hvilket virker mærkeligt. Var det for at passe på at efterforskningen ikke gik i en gal retning?

Dokumenter skulle være frigivet, men båndlægningen blev forlænget med yderligere flere årtier. En af oplysningerne som alligevel sev ud var at borgmesteren i Dallas var CIA-mand.

En af dem som har arbejdet for at sandheden må frem er Bobby Kennedy. Han har også markeret sig mod Big Pharma og er vaccineskeptiker. Derfor går en statsinstitution som NRK efter ham og fremstiller ham i negativt lys:

Nevøen til John F. Kennedy er blant de mektigste vaksinemotstanderne i USA

Robert F. Kennedy Jr. er en af «the disinformation dozen», som ifølge en ny rapport er de mægtigste vaccinemodstandere i USA.

Kennedy er brændemærket af Biden-administrationen og NRK og norske medier følger lydig op:

En ny rapport fra Center for Countering Digital Hate (CCDH) udpeger 12 personer, «the disinformation dozen», som de mener, er de farligste vaccinemodstandere i USA.

Center for Countering Digital Hate er en af mange nye organisationer som træder ind i rollen som inkvisitor og angiver i det overvågningssamfundet som vokser frem. De er betalte stik-i-renddrenge for at kvæle opposition og kritik. De er kilder vor statskanal og statsfinansierede medier bruger uden at blinke.

Hvis man skal forstå modstanden mod Washington blandt amerikanere er Kennedy et godt udgangspunkt. Mistroen til CIA og FBI er bare vokset. Fortid er blevet nutid.

 

 

ANNONSE