Kopierede/fra hoften

Jeremy Corbyn lægger krans på ‘Martyrs of Palestine’ i Tunis, 2014; Fotos: Channel4 FactCheck

Steffen Groth fra POV International skriver i Weekendavisen, at legitim kritik af staten Israel, af politiske årsager ‘omtolkes til had mod jøder’. Hverken Sanders, Corbyn eller Lykketoft er efter hans mening antisemitiske. Vi taler om en skribent, der omvendt mener at kulturkonservative en bloc ift. Islam er alarmistiske, populistiske etc.

Når ventrefløjen lefler for muslimer, kan de i sagens natur ikke overtage arabernes ufiltrerede jødehad, men er nødt til at tale et i Vesten mere acceptabelt sprog. Det bliver så til en ensidig diskussion om menneskerettighedskrænkelser i Israel, der reelt er benzin på det mellemøstlige jødehad, der i disse år metastaser sig i Europa. Skarp kommentar af Hanna Ziadeh i Berlingske – Jødehadet er udbredt hos muslimer – at påstå andet er ønsketænkning fra politisk korrekte.

“‘Må Allah forbande Hitler,’ sagde ekspedienten ved Libanons officielle luftfartsselskab, MEA, efter at jeg forklarede hende, at jeg ikke modtog min elektroniske billet.

Hun havde glemt at sætte punktum mellem mit fornavn Hanna og mit efternavn Ziadeh, og derfor blev min mail blokeret, da den så kom til at hedde han(nazi)adeh@gmail.com.

Jeg forklarede, at enhver form for ordet ‘nazi’ er forbudt som mail. Hun tilføjede nonchalant, så mit smil stivnede ‘Hitler burde have udryddet alle jøderne. Jøderne står bag al verdens ondskab.’

Jødehadet blandt araberne er så udbredt, at det værste skældsord er at kalde en person ‘jahudi’, jøde. Jødehadet bliver dagligt legitimeret af politikere, meningsdannere og medierne ved at påstå, at jødehadet skyldes Israels undertrykkelse af palæstinenserne. Utallige er de gange, hvor jeg har set Hitlers ‘Mein Kampf’ og ‘Zions Vises Protokoller’ pryde boghandlernes vinduer i de fleste arabiske hovedsteder. …

Til mindedagen for Holocaust for to uger siden bemærkede jeg, at ingen, som i overhovedet ingen, arabiske medier markerede dagen. Arabisksprogede internationale medier, såsom CNN Arabic og Sky News Arabia, nævnte de events, der blev holdt for at minde jødeudryddelsen i Europa. …

Saudi Arabien og Iran påkalder sig begge retten til at repræsentere den sande islam, og begge dyrker en særlig form for jødehad, der kaldes islamisk antisemitisme. Iran er det eneste land i verden, der dagligt benægter, at jødeudryddelsen har fundet sted, samt opfordrer for udslettelse af Israel. I Saudi Arabien er det kutyme, at fredagsbønnen, selv ved Kaabaen i Mekka, rundes af med et såkaldt ‘duaa’, en hellig påkaldelse, der forbander ‘de forbryderiske jøder’.”

ANNONSE