Kopierede/fra hoften

“Vil du dræbe ti mennesker for at redde en?”, spurgte en Carsten Larsen forleden medlemmerne af Facebook-gruppen ‘Filosofisk Forum’. Kommunisten Nils Åkesson fantaserer i tråden om nakkeskud til klassefjender, noget der ikke overtræder Facebooks retningslinjer: “… it doesn’t go against any of our Community Standards”. Der er vide grænser for ytringsfriheden på Facebook. Hvis blot du ikke er højreorienteret.

Jeg ville med glæde ha fingeren på aftrækkeren, den dag revolutionen kommer, og de rige asociale, egoistiske svin blir stillet op mod muren blir henrettet ved nakkeskud – for at redde menneskeheden, på alle parametre. Og desuden tænder jeg gerne den første ovn, nå vi for racens og planetens overlevelse, indføres en aldersgrænse, hvorefter man aflives. Det var så lige et større perspektiv end jeres ene barn…” (Nils Åkesson)

Nils Åkesson i ‘Filosofisk Forum’, 2. maj 2021

“We didn’t take down Nils Akesson’s comment (navn udeladt), we reviewed the comment that you reported and found that it doesn’t go against any of our Community Standards. For this reason we didn’t take the comment down. We keep our review process as fair as possible by using the same Community Standards to review reports. While we’ve decided not to take this comment down, we understand that you don’t like it. We recommend that you hide the comment or unfollow, unfriend or block the person who posted it.” (Facebook, 4. maj 2021)

 

 

Profil på Facebook, 32 år efter Murens fald.

 

ANNONSE